fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 19. maj 2017. godine

dnevni horoskop
Ovan zaljubljen, Bik zaljubljen u Devicu, Blizanci lošeg raspoloženja, Rak uspešan, Lav pokazuje emocije, Vaga gubi vreme, Škorpija usporava, Strelac aktivan, Jarac pod pritiskom, Vodolija u romasi, a Ribe nervozne. Ovo je današnji horoskop za 19. maj 2017. godine.

OVAN

Posao: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka mogu da očekuju solidan priliv novca na osnovu dobrih rezultata, koje ste imali. Savet je da ne odustajete od dalje edukacije.

Ljubav: Moguće da ćete se zaljubiti preko posla u osobu, koja vam nešto više znači. Pokušajte da spustite loptu pri prvom susretu.

Zdravlje: Dosta aktivno se bavite ovim poljem.

BIK

Posao: Bavite se aktivno svojim hobijem, jer na osnovu toga možete da se nadate i solidnijem prihodu. Poslušajte svoj unutrašnji glas po pitanju izbora, koji budete pravili za naredni period.

Ljubav: Možda ste već zaljubljeni u jednu Devicu. Budite iskreni prema sebi i pokažite se u najboljem izdanju.

Zdravlje: Nedovoljno fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

Posao: Imate utisak da ste nešto lošijeg raspoloženja, jer morate da polažete račune za ono što ste trenutno u fokusu da uradite. Budite skoncentrisani na detalje.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ne očekujte da će vam se partner povinovati na osnovu samo vašeg ponekog zalaganja. Budite istrajniji u svojim namerama.

Zdravlje: Nesanica.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar