fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 19. avgust 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Dobar dan i lepu sedmicu vam želimo.
Još jedan početak pred nama, ovaj put sa dominacijom Marsa u Devici što će nam doneti veću dozu motivisanosti za rad, za napredak i ostvarenje svega što smo zamislili.

Iz tog razloga, odmah možete da se bacite na poslove, da ispunite svoje želje i očekivanja drugih od vas. Odličan dan za započinjanje novih poslova, za razgovore i iznošenje ideja. Ako imate priliku danas razgovarajte sa onima “iznad sebe” dajte im svoje predloge, tražite sve što od njih očekujete, krenite ka putu uspeha.

Na emotivnom planu sve pod kontrolom, lepo bi bilo danas nekoga iznenaditi, pa… setite se toga večeras, neka sitnica ili zajednički izlazak mnogo će značiti vašoj drugoj polovini. Oni koji su trenutno sami mogu da obraduju drage osobe takođe, možda im se i posreći.
Čuvajte se vremenskih prilika, flašica vode neka vam bude najbolji saveznik.

Srećno!

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 19. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar