ilustracija/pixabay.com

Mesec ulazi u znak Ovna, te je ovaj dan od samog svanuća nadahnut jednom dobrom, svežom, zdravom pokretačkom energijom! Prihvatite je oberučke i spremno i puni elana krenite u novi dan.

Budite danas aktivni, krećite se i budite veseli i nasmejani, čime ćete drugima ulepšavati dan. Voljni ste da krenete s nekim stvarima ispočetka, a mi vam šaljemo vetar u leđa! Samo napred i samo hrabro!

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 15. septembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi delujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano.

ZDRAVLJE
Nesanica.

 

Bik Bik

POSAO
Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. To vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh

LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.

LJUBAV
Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima. Budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban ljubavni tretman kakav i zaslužuje.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here