fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 15. avgust 2019. godine

Mesec je ovoga četvrtka i dalje u znaku Vodolije, odakle će napraviti opoziciju sa Suncem i Venerom. Neke emocije teže oslobađanju od vas jer dolaze do potpunog nesklada sa vašom prirodom. Vaša prava priroda takođe želi da se budi oslobođena svega što joj smeta na putu iskrenih osećanja i otvaranja novih mogućnosti.

U veščernjim časovima doći će do kvadara Merkura i Urana, kada će se neke stvari potpuno razbistriti i konačno postati jasne. Komunikacija je protočna jer je doveden  u balans unutrašnji nemir. Vežbajte unutrašnji mir.

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za četvrtak – 15. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje.

LJUBAV
U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.

LJUBAV
Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate.

LJUBAV
Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zvisnosti od društva u kome se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar