Dnevni horoskop Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2023: Rak u dilemi, Lav pravi klan, a ko dobija nepristojnu ponudu?

Rak u dilemi,

Lav pravi klan, a ko dobija nepristojnu ponudu?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za subotu 14. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?

LJUBAV: Imate podeljena osećanja prema jednoj osobi. Osećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.

ZDRAVLJE: Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.

LJUBAV: Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.

LJUBAV: Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.

ZDRAVLJE: Solidno.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Vi ste meta veoma čestih i intenzivnih kritika. Ali ne dajte se pokolebati, očigledno se radi o smišljenoj akciji nekog od kolega da vas dezavuiše. Vreme je da podstetite nadređene na ranije uspehe i da im predstavite nove ideje.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom mogu da budu veoma napeti, pošto je druga strana veoma tvrdoglava. I sami ste tome doprineli, jer se niste otvorili na vreme. Ćutanjem i kontriranjem nećete ništa postići.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u vratnom delu kičme.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Danas saradnici nisu voljni da igraju po vašim pravirima. Izgleda da su u radnom okruženju napravljeni klanovi, a da se raspodela vršila u vašem odsustvu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da napravite svoj klan.

LJUBAV: Danas ste sumnjičavi preko mere i to bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Danas ste sumnjičavi preko mere i to bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.

LJUBAV: Kada ste dugo sami, onda je teško načiniti prvi korak. I vi to znate. Ali ako vam se neko sviiđa, nema potrebe da toliko okolišate.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar