fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 14. avgust 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce pravi konjunkciju sa Venerom u znaku Lava, te je ovaj susret planeta tu da nam pokaže da je svet prepun ljubavi za svakoga od nas i da svakog od nas neko voli jer smo baš takvi kakvi smo.

Unesite svetlost u vaš život da vas i drugi vide u punom sjaju, i kao takvi istupite sa svojim najboljim osobinama kako biste prizvali harmoniju i sklad u svoju svakodnevnicu. Otvorite se za ljubav, budite humani i strpljivi i bićete višestruko nagrađeni za uložen trud.

Uspešan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za sredu – 14. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i određene posledice.

LJUBAV
Važno je da učinite ono što zaista osećate i to će vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.

ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovnoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte ekstremno ponašanja ili preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV
Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.

LJUBAV
Planirajte omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora vašim potrebama i afinitetima.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar