Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN: Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, a ko je neveran?

Dnevni horoskop za 12. jun – Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, a ko je neveran?

OVAN

Posao: Možete očekivati mirniji dan jer imate već razrađen plan koji vam se ranije pokazao solidnim. Neće izostati ni nove ideje koje ste spremni da donesete. Bićete srećne ruke u svakom slučaju. Pokušajte da se povežete sa saradnicima oko trenutnog poslovnog poteza.

Ljubav: Budite skromni pa sebi priznajte da je preko puta vas bilo ogledalo u periodu kada ste bili ljuti na partnera. Vaš odraz je u suštini ono što vam je smetalo.

Zdravlje: Povedite računa o zubima.

BIK

Posao: Ovo je vaš dan, dan kada možete da očekujete mnogo više novca nego inače. Ako ste kojim slučajem u privatnom poslu, možete očekivati solidnu satisfakciju za svoj rad iz proteklog perioda. Niste sami i morate da budete spremni na nove izazove.

Ljubav: Za one koji su sami, neće biti zime. Imaćete pravo da se opustite uz osobu koja će vas ceniti. Jedna Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje: Problem sa viškom tečnosti u organizmu.

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno dobar stav za sve što budete morali da prođete u narednom periodu i da naravno naučite kako da se izborite sa stresom koji vas očekuje. Ne morate da se dezavuišete neposrednim činjenicama koje vam dostavljaju kolege.

Ljubav: Oni koji budu sami, mogu očekivati malo lošije stanje jer će imati psihički pritisak zbog mogućih trauma koje su ranije stečene. Sve u svemu, očekujte buran period.

Zdravlje: Problem sa disajnim putevima.

RAK

Posao: Zbog obimnog posla može da se desi da i vaš šef sa vama bude delio slične poslovne aktivnosti tako da na ego tada možete da zaboravite. Budite dovoljno u fokusu na segment gde se traži dodatna aktivnost.

Ljubav: Očekujte prijatne trenutke i dovoljno emotivnih dešavanja sa osobom koja vam dolazi. Oni koji su u braku, mogu biti skloni neverstvu. Ne dozvolite da kratka avantura sve pokvari.

Zdravlje: Srčana aritmija.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Što se ovog segmenta tiče, imaćete dovoljno izazova, da ćete morati ponekad da se posavetujete sa iskusnijim stručnjacima od vas, šta dalje treba da se uradi. Sugestije jednog Jarca su vam odlične. Ne preterujte u svom stavu koji vas vodi u lošiji ambijent.

Ljubav: Privlače vas partneri koji se bore za novac. Mogu biti velike materijaliste u duši. Možete čak doživeti jedan karmički spoj.

Zdravlje: Izbegavajte začinjenu hranu.

DEVICA

Posao: Od danas imate dovoljno dobre šanse da dobijete novo zaduženje na osnovu kojeg možete da očekujete mnogo deblji džep. U svakom slučaju, nemate velike prepreke da zaradite nešto konkretnije.

Ljubav: Ne propustite priliku da nekoga i upoznate jer imate izuzetne aspekte da se nešto po tom pitanju konkretno desi.

Zdravlje: Digestivni problemi su vam prolaznog karaktera.

VAGA

Ljubav: Neće biti većih problema sve dok ne uvidite da se sa strpljenjem mnoge stvari lakše rešavaju. Ne preporučuje se akcija odmah sa početka dana, koliko se daje naglasak na donošenju ciljeva za akcije koje ćete imati.

Posao: Partner je često u sukobu sa vama. Međutim, ono što je dobro, jeste da je vaša savest mirna i da se ne osećate kao krivac, već naprotiv.

Zdravlje: Povremena nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Oni koji su u drugoj dekadi rođeni, trebalo bi da uče lekcije koje ste propustili i da pokušaju mirnim stavom da prihvate ono što im se konkretno nudi. Nije vreme za promene već za učenje. Budite prilagodljivi datoj situaciji.

Ljubav: Emocije koje budu intenzivnije, naročito početkom naredne sedmice, donose novu tajnu ljubavnu vezu. Budite spokojni u onome što trenutno vidite.

Zdravlje: Odmarajte se.

Dnevni horoskop za 12. jun!

STRELAC

Posao: Energija koja vam se plasira nije u harmoniji i pred vama je težak zadatak ako ne verujete u to što radite. Doduše, disciplina vam nije loša strana, jer ste po prirodi pomalo asketa.

Ljubav: Pozitivan trend će se nastaviti još malo, dok se ne okrenete sopstvenim idejama, jer vam je bitna individualnost. Partner razume vaše potrebe.

Zdravlje: Moguća hipohondrija.

JARAC

Posao: Pokušavate da dođete do veće količine novca, ali ste pod stegama koje vam ne dozvoljavaju konkretno širenje. Više vam se stvari nameću nego što ćete realno imati šansu za nečim novim što želite.

Ljubav: Ako ste ženskog pola, možete doći u sukob sa muškarcima koji su mlađi po godinama. Ne dozvolite sebi da vas neko dezavuiše bez veće potrebe.

Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Još nije konkretno period za inovacije koje biste rado sproveli, s obzirom na energiju planeta. Volite da dominirate i niste toliko loše raspoloženi jer uviđate svetlo na kraju tunela. Dosta ste optimistični i nećete se preterano žaliti na sitnice.

Ljubav: Ako ste muškarac, tražićete samostalne devojke. Imaćete kosmopolitski stav kada je u pitanju vaša izabranica.

Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

RIBE

Posao: Pokušavaćete da se borite na polju finansija kako biste se pomerili iz statusa kvo. Doduše savetuje se da ipak pređete na jedan konstruktivniji predah koji vam poručuju druge planete kada su vaše konkretne šanse u pitanju.

Ljubav: Imate dovoljno široke vidike na polju emocija da vam je partner trenutno u odličnoj formi, pa u toj meri ste spremni na radikalne promene. Možete da se okrenete i odete iz trenutne ljubavne priče.

Zdravlje: Imate dosta dobru situaciju.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar