FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec ulazi danas u znak Vage, a Merkur obrazuje trigon sa Uranom, kao i Venera sa Saturnom! Sjajan dan pred nama za sve originalno, drugačije, izgovorite slobodno naglas. Ovo je dan savršen za druženja, rad na dubljim odnosima, prelasku na viši nivo, priče o zasnivanju porodice.

Komunikacija teče lako i glatko, razumevanje i odobravanje je tu, a vi samo budite spontani i pratite intuiciju koja će vas voditi u pravom smeru.‬

‪Želimo vam lep dan.‬

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 1. septembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima.

LJUBAV
Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti i odlučni u svojim namerama.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Bik Bik

POSAO
Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju i zato prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost u radu.

LJUBAV
Zanemarili ste nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja.

LJUBAV
Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here