fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine

Danas nas dočekuje kvadrat Venere i Plutona gde se aktivira polje nesvesnog i fatalnog kada je ljubav u pitanju. Prejake emocije, ljubomora koja kulminira, potreba za kontrolom partnera, sve su to opasnosti koje vrebaju danas.

Bilo bi dobro da se već na samom startu preispitamo i analiziramo naše stavove i uverenja kada je ljubav u pitanju, koristeći postojeće polje emocija koje bi ustupilo mesto nekim novim, drugačijim i vrednijim emocijama.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za utorak – 01. oktobar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Imaćete priliku da odlučite da li želite dodatne obaveze i veću odgovornost ili ne. Razgovarajte sa starijim kolegama o tome.

LJUBAV
Emotivnu stranu života ste zapostavili i doveli ste vašu vezu u krizu i naterali ste partnera da sumnja u vas. Razmislite zašto je tako? Da li i dalje želite vezu sa svojim partnerom?

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Bićete rastrgani zbog mnogih obaveza, što poslovnih što porodičnih. Nijedna situacija nije laka i svaka će od vas zahtevati maksimum.

LJUBAV
Emotivni život će biti zadovoljavajući i pun strasti. Uživajte u njemu! Samcima sleduje dobar period, idite u ljubavni lov Bikovi!

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moraćete da upotrebite sav svoj šarm i diplomatičnost da biste stekli status na radnom mestu i da biste poboljšali vaše materijalno stanje.

LJUBAV
Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Samcima ne preporučujemo da ulaze u veze u narednih 10-ak dana.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar