fbpx

DJB Zaječar: Gradski čelnici zloupotrebili službeni položaj

Preporuka:

Na Električni orgazam za 800 dinara

Počela je prodaja karata za nastup Električnog orgazma u Omladinskom centru, koji će biti održan početkom aprila u okviru...

Pomozite da mali Bogdan iz Zaječara nastavi lečenje

Nema te osobe koja bi ostala ravnodušna na pesmu "Mi smo deca neba Oca nebeskog" koju je mali Bogdan...

Predstava „Otac“ leskovačkog Narodnog pozorišta stiže u Zaječar

Adaptaciju dela "Otac" švedskog pisca Augusta Strindberga, u izvođenju trupe leskovačkog Narodnog pozorišta, publika u Zaječaru premijerno će moći...
- Reklama -

Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar obaveštava građane Zaječara i nadležno tužilaštvo o još jednoj zloupotrebi u nizu zloupotreba počinjenih od strane funkcionera i ovlašćenih lica GU Zaječar.

U ugovoru Broj 320-5 između zakupodavca Nikolić Nikole iz Prlite i i grada Zaječara za zakup parcele za prihvatilište za napuštene pse u selu Prlita 2009. godine , u čl. 3 ugovora uneta je klauzula po kojoj se Grad Zaječar obavezuje da umesto naknade /zakupa zemljišta zaposli sina zakupodavca, kažu u GrO DJB Zaječar.

„Grad Zaječar je ovim Ugovorom i zvanično postao privatna radnja Boška Ničića u kojoj šef Boško zapošljava. Kao i sada on se i te 2009. godine bavio koruptivnim i nezakonitim aktivnostima i to je konstanta. Pitanje je samo šta će se od onih koji sada dobiju neko radno mesto u nekom trenutku tražiti, sigurni glasovi, novac, njiva, nekretnine ili nešto treće“, navodi se u saopštenju.

GrO Djb Zaječar traži da se utvrdi odgovornost lica koja su u ime grada potpisali ovakav Ugovor i na tuđoj parceli podigli objekat od javnog interesa u koji je Boškov saradnik u prijatelj Saša Mirković 2014. godine uzidao 9.000.000 dinara iz budžeta.

„Tada je Boškov Saško na neurbanizovanom privatnom zemljištu postavio nekoliko kaveza omotanih folijom iz poljoprivredne apoteke i nazvao ih prihvatilištem za napuštene pse“, navode u DJB Zaječar.

Iz pomenutog gradskog odbora navode da će nadležnim organima podneti krivične prijave protiv Boška Ničića i Slobodana Videnovića koji su u ime grada Zaječara potpisali ovaj verovali ili ne Ugovor.

 

2 KOMENTARA

  1. ja ne vidim ovde nista čudno.pa ovo je tako normalno za boška ničića i za slobodana videnovića.imaju oni jos mnogo bisera.tek ce sve isplivati.polako.jedno po jedno….

  2. ne mogu da verujem da jedan pravnik sastavi ovako glup i nakaradan ugovor.pa ovo nema ni u tunguziju! jel ovaj zavrsio prava u tatresnicu? jos ako kazete da ima i pravosudni ispit onda mu skidam kapu!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: