Hronika Izdvajamo

DANAS SAHRANA MAJKE OSUMJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE Radeta puštaju na sahranu žene

Foto: Youtube printscreen/Hypetv/Alo!/Vladimir Marković majka osumnjičenog za ubistvo danke

Obdukcija tela Svetlane Dragijević završena je u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu. Nakon toga, zakazana je i sahrana koja će se održati danas na lokalnom groblju u Zlotu, saznaje Kurir.

Sahrana će početi u 13 sati i 30 minuta.

– Ona će biti sahranjena pored sina Dalibora – kaže rekao je komšija za Kurir.

Advokati porodice Dragijević poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri suprugu Radoslavu i sinu Dejanu da prisustvuju sahrani.

– Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu Radoslavu da prisustvuje sahrani supruge – rekao je za Kurir advokat Milinko Jovanović. On dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za Dejana čija je advokatica takođe podnela dopis.

Advokat Milinko Jovanović brani Radeta Dragijevića, a Radetov sin Dejan, koji je osumnjičen za ubistvo devojčice, ima drugog advokata.

Svetla je, da podsetimo, iznenada preminula prekjuče dok je bila kod komšija.

– Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora. Dalibor Dragijević kasnije je umro u pritvoru.

ZaječarOnline/Alo.rs/O.B.

Dodaj komentar