fbpx

DANAS PROGLAŠENJE POBEDNIKA TAKMIČENJA „STUDIJA SLUČAJA“: ZA NAJBOLJE FMZ I TEHNOMEDIA PRIPREMILI VREDNE NAGRADE

Preporuka:

Dnevni horoskop za SUBOTU – 7. decembar 2019. godine

I danas dobra energija koja je juče zavladala, Mesec u Ovnu i danas šalje dobre vibracije, te ne gubite...

TOC: Kviz o prevenciji AIDS-a, „kondom štafeta“ i ulična akcija u Zaječaru

Timočki Omladinski Centar je nizom aktivnosti obeležio 1. decembar, Međunarodni dan borbe protiv HIV–a i AlDS-a. U saradnji sa...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša organizuje još jednu humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja...
- Reklama -

Fakultet za menadžment Zaječar od ove godine organizuje takmičenje u znanju za učenike srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca.

Cilj takmičenja je prepoznavanje aktuelnog statusa, lociranje problema i utvrđivanje argumentovanih predloga za unapređenje poslovanja kompanije.

http://fmz.edu.rs

Tim povodom, u sredu 28. februara, ekipama učenika i njihovim mentorima (profesorima)  predstavljena je ,,studija slučaja“ i prezentovan poslovni problem ,,Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedije Zaječar“ .

Srđan Žikić, prodekan za nastavu Fakulteta za menadžment u Zaječaru istakao je da je ideja takmičenja  da na jedan kreativan način učenici unaprede svoj preduzetnički duh i steknu jedno pozitivno iskustvo koje će biti od značaja kako za njihovo buduće školovanje, tako i za njihovu buduću profesiju.

Takmičenje je osmišljeno da timovi sastavljeni od tri člana i mentora, odnosno nastavnika, rešavaju konkretan poslovni slučaj koji će zadati poslodavac, u ovom slučaju Tehnomedija.

Nakon izdavanja zadatka, takmičari su imali rok od dve nedelje da reše konkretan poslovni slučaj i nakon toga uspešno ga predstave članovima žirija.

Osmislili smo da prezentacija bude isključivo u PowerPoint-u sa nekih maksimalnih 15 slajdova“, istakao je profesor Srđan Žikić, prodekan za nastavu Fakulteta za menadžment u Zaječaru i podsetio da Fakultet za menadžment u Zaječaru već 20 godina uspešno edukuje studente iz oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa, i da je u toku prikupljanje dokumentacije za akreditaciju novog studijskog programa osnovnih poslovnih studija poslovne informatike.

Ekipe koje ponude najbolja rešenja biće nagrađene.

Tehnomedija Zaječar i Fakultet su obezbedili vredne nagrade:

  1. NAGRADA : Put u inostranstvo za ekipu i mentora,
  2. NAGRADA: 50% popusta na školarinu za narednu školsku godinu prilikom upisa na Fakultet za menadžment, 
  3. NAGRADA: Tablet računari.

http://fmz.edu.rs

Prezentacija rešenja i proglašenje najboljih ekipa predviđena je za danas na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarski planinari organizuju projekciju filma

Zaječarski planinari iz Planinarsko smučarskog društva "Ljuba Nešić" u saradnji sa Omladinskim centrom organizuju besplatnu projekciju planinarskog filma "Dodir...

Damama na dar: Koncert „Lutajućih srca“ u Zaječaru

Niška legendarna grupa „Lutajuća srca“ iz Niša, nastupiće u pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, 5. marta 2020. godine, pišu "Niške vesti". Popularna trojka će i...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: