Društvo

DANAS PROGLAŠENJE POBEDNIKA TAKMIČENJA „STUDIJA SLUČAJA“: ZA NAJBOLJE FMZ I TEHNOMEDIA PRIPREMILI VREDNE NAGRADE

http://fmz.edu.rs

Fakultet za menadžment Zaječar od ove godine organizuje takmičenje u znanju za učenike srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca.

Cilj takmičenja je prepoznavanje aktuelnog statusa, lociranje problema i utvrđivanje argumentovanih predloga za unapređenje poslovanja kompanije.

http://fmz.edu.rs

Tim povodom, u sredu 28. februara, ekipama učenika i njihovim mentorima (profesorima)  predstavljena je ,,studija slučaja” i prezentovan poslovni problem ,,Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedije Zaječar” .

Srđan Žikić, prodekan za nastavu Fakulteta za menadžment u Zaječaru istakao je da je ideja takmičenja  da na jedan kreativan način učenici unaprede svoj preduzetnički duh i steknu jedno pozitivno iskustvo koje će biti od značaja kako za njihovo buduće školovanje, tako i za njihovu buduću profesiju.

Takmičenje je osmišljeno da timovi sastavljeni od tri člana i mentora, odnosno nastavnika, rešavaju konkretan poslovni slučaj koji će zadati poslodavac, u ovom slučaju Tehnomedija.

Nakon izdavanja zadatka, takmičari su imali rok od dve nedelje da reše konkretan poslovni slučaj i nakon toga uspešno ga predstave članovima žirija.

Osmislili smo da prezentacija bude isključivo u PowerPoint-u sa nekih maksimalnih 15 slajdova“, istakao je profesor Srđan Žikić, prodekan za nastavu Fakulteta za menadžment u Zaječaru i podsetio da Fakultet za menadžment u Zaječaru već 20 godina uspešno edukuje studente iz oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa, i da je u toku prikupljanje dokumentacije za akreditaciju novog studijskog programa osnovnih poslovnih studija poslovne informatike.

Ekipe koje ponude najbolja rešenja biće nagrađene.

Tehnomedija Zaječar i Fakultet su obezbedili vredne nagrade:

  1. NAGRADA : Put u inostranstvo za ekipu i mentora,
  2. NAGRADA: 50% popusta na školarinu za narednu školsku godinu prilikom upisa na Fakultet za menadžment, 
  3. NAGRADA: Tablet računari.

http://fmz.edu.rs

Prezentacija rešenja i proglašenje najboljih ekipa predviđena je za danas na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Dodaj komentar