fbpx
Društvo

Da li je petak „DAN D“ za korisnike centralnog grejanja u Zaječaru??? – 29. septembra prodaja se POKRETNA IMOVINA JP „Toplana“ Zaječar u stečaju!

zamedia.rs

Prvo javno nadmetanje za prodaju pokretne imovine u vlasništvu stečajnog dužnika Javnog komunalnog preduzeća „Toplana- Zaječar“ zakazana je od strane Agencije za licenciranje stečajnih upravnika za petak, 29. septembar.

Početna cena imovine pomenutog preduzeća je 51.385.070 dinara, a na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika taksativno je navedeno i šta se od imovine prodaje i po kojoj ceni.

Među pokretnim stvarima su izmenjivači toplote, pumpe za vodu ali i kotlovi koje trenutno koristi JKSP Zaječar za daljinsko grejanje!

Pre nekoliko meseci, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, najavio je da će grad učestvovati na licitaciji i otkupiti imovinu JP „Toplane“ kako bi daljinsko grejanje i u narednom periodu funkcionisalo.

Nezvanično saznajemo da Grad Zaječar nije u predviđenom roku izvršio otkup prodajne dokumentacije. Rok za otkup prodajne dokumentacije i uplatu depozita bio je 22. septembar 2017.

Šta će nakon petka biti sa daljinskim grejanjem u Zaječaru?

2 komentara

  • Samo vi presipajte iz šupljeg u prazno, a bivšim radnicima Toplane kojima dugujete po 300 hiljada dinara svakom, za to vas boli uvo. Neka grad preuzme i taj dug prema radnicima i pošteno ih isplati, ako uopšte reč POŠTENO ima smisla upotrebljavati u ovo vreme i u ovom gradu.

  • ma daj bre..dokle ovaj boško da nas zamajave i j… u mozak???sta bi bilo da se neko javio na tender i da je kupio? pa ja bih mu prvi presudio…a bre zaječarci!!!isterajmo djubre iz grada!!!doživotnoooooooooo..napoljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dodaj komentar