fbpx

Da li će Saša Mirković tužiti portal Zaječar Online?!

Preporuka:

Osmaci zaječarske škole „Desanka Maksimović“ izveli performans „STOP – MOŽE I DRUGAČIJE“

Performans "STOP – MOŽE I DRUGAČIJE" koji su izveli učenici  osmog razreda Osnovne škole "Desanka Maksimović" iz Zaječara izazvao...

Novi kviz za srednjoškolce u Tehničkoj školi

U cilju druženja i takmičenja u opštem znanju, biće organizovan još jedan kviz u prostorijama Tehničke škole u Zaječaru. Kao...

U Zaječarskom okrugu sastanak na temu pripremljenosti za zimsko održavanje puteva

Pripremljenost za zimsko održavanje puteva na području Zaječarskog upravnog okruga u zimskom periodu 2019/2020. godine biće vodeća tema koju će...
- Reklama -

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih trenutnoj Zaječarskoj vlasti i samom Saši Mirkoviću, predsedniku Skupštine grada Zaječara, u pripremi je tužba gospodina Mirkovića protiv portala Zaječar Online.

Saša Mirković nezadovoljan je što smo ga u jednom od tekstova koji možete pročitati klikom ovde, nazvali „Mag manipulacije“.

Poštovani gospodine Mirkoviću, nama je zaista žao što Vam se taj „nadimak“ nije dopao, ali to nismo izmislili mi. Mi nismo toliko kreativni.

Taj nadimak osmislio je Vaš blizak saradnik i trenutni gradski većnik Aleksandar Milivojević, zvani Aca Pjer. Mi smo samo koristili njegovu kreativnost, a i verujemo mu, ipak Vas on mnogo bolje poznaje.

Ipak, želimo da Vam se zahvalimo što pratite portal Zaječar Online jer ovde možete pročitati šta se zaista u našem gradu dešava pa možda neki od problema uspete i da rešite, što bi nam iskreno bilo drago i to bi smo javno pohvalili!

A gospodinu Milivojeviću zahvaljujemo na ponuđenoj saradnji i želimo mu srećan put za Makedoniju i uspešno izvršenje dobijenih zadataka!

Na slici ispod možete videti dokaz za naše tvrdnje:

foto: facebook / printscreen
foto: facebook / printscreen

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: