fbpx

Četiri zlatna odličja i dva pehara za PBBSK „Knjaževac“

Preporuka:

Bez vode žitelji Ivana Milutinovića i okoline

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića, bez vode će danas, 23. januara biti potrošači u sledećim ulicama: ...

Nema zime, narednih dana sve toplije

I danas nas očekuje oblačno i tmurno vreme, ali bez padavina. Magla će biti prisutna tokom većeg dela dana,...

Novo izdanje Galimatijas podcasta u Omladinskom centru

Ovog četvrtka zaječarsku publiku očekuje drugo izdanje Galimatijas podcasta u 2020-oj godini u Omladinskom centru. Galimatijas podcast postaje sada već...
- Reklama -  

Na I Otvorenom prvenstvu u Nišu u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” za osobe sa invaliditetom, članovi Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba ,,Knjaževac” ostvarili  su odlične rezultate.

Na ovom takmičenju nastupili su i takmičari iz Niša, Smedereva, Kragujevca, a PBBSK „Knjaževac“ osvojio je  četiri zlatna odličja i dva pehara u ukupnom plasmanu.

Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji veteranki do 79 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” sa podignutih 60kg, kao i pehar za najjaču veteranku u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 80 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 92.5 kg. i pehar za najjačeg seniora u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

Saša Tošić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana preko 107 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 50 kg.

Bratislav Petrović osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana do 97 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 40 kg.

Robert Radojičić pokušao je da podigne 150 kg. ali je ostao bez plasmana na ovom prvenstvu.

Odlazak na ovo prvenstvo podržali su Opština Knjaževac i Sportski savez Knjaževca.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: