fbpx

ČESTITAMO! Zaječarski petlići PRVI u pružanju prve pomoći u regionu, omladinci se plasirali na DRŽAVNO PRVENSTVO!!!

Preporuka:

„Vesko i Kuriri“ u Omladinskom centru

Prvi put su u našem gradu gostovali 2008. godine, a poslednji put smo ih slušali u bašti Omladinskog centra...

Vreme je za kalendare i reklamni materijal za 2020. godinu

Na kraju stare i početku Nove godine, kalendar je obično prva stvar koje se svaki domaćin seti da nabavi...

Diskusija o temama koje su podelile i zbunile javnost u Zaječaru

Zaječarska inicijativa u utorak, 12. novembra 2019. godine organizuje javnu raspravu o učešću građana u planiranju i odlučivanju o...
- Reklama -

Na Međuregionalnom takmičenje u pružanju prve pomoći koje je danas održano u požarevcu PRVO MESTO pripalo je šestočlanoj ekipi petlića iz Zaječara, dok je ekipa omladinaca osvojila TREĆE MESTO i time obezbedila učešće na državnom takmičenju Crvenog krsta Srbije koje će biti održano 29. i 30. septembra na Rudniku.

Na takmičenju je učestvovalo preko stotinu učesnika u okviru 21 ekipe, 12 organizacija i 30 sudija. I naravno zaječarski „petlići“ kao najmlađi učesnici.

To što su najlađi učenike odeljenja I-2 OŠ „Ljuba Nešić“ nije omelo da pokažu sve što znaju i što su naučili zahvaljujući Gradislavu Đorđeviću, saradniku Crvenog krtsa Zaječar i lekaru zaječarske Hitne pomoći.

Četvoro markiranata na čelu sa kapitenom Nikolom Radisavljevićem bili su najbolji u realističkom prikazivanju povrede stanja i oboljevanja i oduševili su sve prisutne.

Zasluženu zlatnu medalju uručio im je predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić.

Ponos Zaječara bila je ekipa omladinaca, učenika srednje Medicinske škole  koja je pod vođstvom kapitena Dušana Kolelića osvojila PRVO MESTO u realističkom prikazivanju povrede stanja i oboljevanja i treće mesto u sveukupnom plasmanu i plasirala se na državno takmičenje u pružanju prve pomoće Crvenog krsta Srbije.

U letnjem kampu Crvenog krsta Požarevac ,,Tulba“ danas su se takmičile ekipe iz organizacija Crvenog krsta Podunavskog, Braničevskog, Zaječarskog, Borskog, Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Naši zajerčarci postigli su više nego odlične rezultate na čemu im od srca čestitamo!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: