Politika

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Pre 9 godina gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ušao je u rijaliti program „Farma“!

Foto: printscreen/youtube

Na današnji dan 2009. godine sadašnji, a i tadašnji gradonačelnik Zaječara Boško Ničić  postao je „gazda“ rijaliti programa „Farma“. Prema pisanju „Večernjih novosti“ u tom periodu uzeo je dva meseca neplaćenog odsustva kako bi učestvovao u pomenutom šou programu.

Malo ljudi zna da je Ničića na učešće u toj emisiji nagovorio nekadašnji saborac i prijatelj, estradni menadžer Saša Mirković. Mirković je te, ne tako davne 2009. godine bio i potpredsednik Pokreta „Živim za Krajinu“.

boško ničić i saša mirković

Foto: kurir.rs

– Milica Mitrović, supruga vlasnika TV „Pink“, pitala me je koji bi političar mogao da bude učesnik u rijaliti šouu „Farma“ – otkriva 2009. godine Mirković za „Novosti“.

– Bez dvoumljenja sam predložio Ničića, a on je predlog i prihvatio.

Boško Ničić je 2009. godine na „Farmi“ ostao oko 2 nedelje, tačnije samo do 3. oktobra pomenute godine. Prema tadašnjem pisanju „Telegrafa“ ostaće upamćen po tome da je tvrdio kako je on organizovao glasanje za pevačicu Maju Nikolić koja je tada bila jedan od učesnika rijaliti programa.

U to vreme Novosti su pisale da je Ničić široj javnosti postao poznat kada je inicirao gašenje pozorišta „Zoran Radmilović“. Nažalost u ovom trenutku bi moglo da se kaže da je pozorište gasio dva puta. Verovatno će u istoriji ostati nezabeležen slučaj da jedan čovek u tako kratkom periodu dva puta gasi takvu ustanovu kulture.

pozorište zaječar

Izgovori su uvek bili racionalizacija, smanjenje troškova i jačanje glumačkog kadra a rezultati su nažalost oba puta isti. Manje glumačkog kadra, a mnogo stranačkih aktivista da se uhlebi po ubrzanoj proceduri. Razlika je samo u činjenici da je prvi put radio u ime Pokreta za Krajinu a drugi put udomljavajući „mašineriju“ Srpske napredne stranke.

Racionalizacija ili partijsko zapošljavanje!?

Tvrdnju da u pozorištu ima „svega“ i „svačega“ a da samo glumački kadar pomalo manjka, dokazuje i nedavna press konferencija v.d direktora pozorišta Vladimira Đuričića  gde je javnost obaveštena da je rad na novoj predstav pod nazivom „Prosjačka opera“ privremeno zaustavljen. Premijera navedene predstave je bombastično najavljivana samo mesec dana ranije…

Bilo kako bilo gradonačelnik je po napuštanju „Farme“ bio zadovoljan, jer je kako je tada tvrdio ispunio misiju. Pokazao je da političari umeju da rade, da ne beže od teškog fizičkog posla kakav traži seoski život. Pokazao je, ali samo pred kamerama jer oni koji „imaju pamćenje“ znaju da bar u poslednjih 25 godina Boško Ničić nije radio ništa sem uspešnog plivanja u politici, menjajući stranke, menjajući koalicije, samo da se što duže opstane na vlasti.

2 komentara

  • a sta je on mogao da radi??sta je znao?? u jugobanci bor nu uplatnicu nije znao da popuni.ali je zato znao da-maravel…zna on sat je to! a treba ga pitati sta je radio sa svojom privatnom firmom devedesetih?a sta pa hoce ovaj pusik….diričić?hvali ga..pa i ja bih ga hvalio d ami ej zaposlio i zenu i dva sina..kako kazu romi ljubio bih ga u k…… e moj bosko..sada cemod a vidimo kako je tvoj bane popio krivičnu prijavu ministarstva zaštite životne sredine..a čekaju ga jos prijave..IDEMOOOOOOOOOOOOOO…KRAJ.KRAJKRAJ.KRAJ.KRAJ….

  • Non sto pominje da radimo i da gradimo! a šta je to izgrađeno u poslednjih 5 godina koliko je u zaječaru na vlasti srpska napredna stranka? kako ga nije sramota. običan prevarant

Dodaj komentar