fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Politika

Danas je u Gradskoj upravi ozvaničena NAJVEĆA PREVARA koju Zaječar pamti! (FOTO) (VIDEO)

gradska uprava

Danas je u maloj sali Gradske uprave ozvaničena najveća prevara koju Zaječar pamti. Na mesto regionalnog koordinatora Srpske napredne stranke ustoličen je gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić.

Ničiću je funkciju ustupio član Predsedništva SNS Luka Petrović a u prisustvu predsednika Opštinskih i Gradskih odbora Srpske napredne stranke sa teritorije Borskog i Zaječarskog okruga, ali i predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića.

A zašto je izbor nekog na neku funkciju prevara upitao bi se neko? To znaju oni, preko 15,000 Zaječaraca, koji su na nedavnim lokalnim izborima dali glas Bošku Ničiću (tadašnjem borcu protiv batinaškog sistema Aleksandra Vučića), ali i oni koji su glas dali upravo Srpskoj naprednoj stranci, verujući da se tako bore protiv povratka Ničića na vlast.

A da je PREVARA odavno spremna, upozoravali su mnogi, nije da nisu…

Svi koji su tada upozoravali, našli su se na meti i pod paljbom Boška Ničića i njegovih saradnika. (videti sliku ispod)

 

A KLEO SE, KLEO……

“Udarao” je Ničić tada po svim neistomišljenicima koji su upozoravali da DIL sa SNS-om postoji, a “svojima” poručivao: NITI JE TOGA BILO, NITI ĆE IKADA BITI!!!

SAČUVATI OBRAZ VAŽNIJE MI JE OD SVAKE FUNKCIJE, dodao je tada Ničić.

Sada nam je jasno da ponekad obraz može biti tvrđi od olovnog pancira! – uverio nas je Boško!

Nakon tog zaklinjanja u svoju čast, obraz i poštenje, na mitingu za parlamentarne izbore, Ničić je optužio Vučića da ga je srušio uz pomoć batinaša i bejzbol palica!

Pogledajte njegovu izjavu, traje samo 30 sekundi!

Ipak, znajući za dil koji je imao, tada je kao veliki prorok, predvideo šta će se u Zaječaru desiti! 

Nije Saša Mirković sam došao, nije narod toliko glup, njega je doveo Aleksandar ALEK Vučić, koji nam sada kaže jao izvinite pogrešio sam…. ALI ZAPAMTITE I TOG NOVOG KOJEG DOVEDE VUČIĆ BIĆE GORI OD OVOG PRETHODNOG – poručio je Ničić i dodao: VUČIĆU NIKO LJUBAV BEZ PARA NE POKAZUJE!

Pogledajte njegovu izjavu, traje samo minut ipo!

Pa se postavlja opravdano pitanje, da li ste Vi taj zec iz šešira, gospodine Ničiću? I koliko košta ta ljubav?

I TAKO SU BATINAŠI POSTALI UGLEDNI SARADNICI – MATEMATIČARI

Batinaši, kako ih je sam Ničić nazivao, tako preko noći postadoše ugledni saradnici, a sve to u interesu nas građana, jer kako nam reče Ničić, izbori nisu odraz slobodne volje građana, već umeće mogućeg, kombinatorika, MATEMATIKA… A mi bi smo dodali i MULJANJE!

A matematička formula koju je primenio Ničić, verovatno izgleda ovako:

 batinaš² x čast + obraz / ljubav prema Vučiću sa parama = ugledni saradnik 

Da pored matematike, odlično stoji i sa elektrotehnikom pokazao je Ničić dok je šrafio i odšrafljivao sada svog UGLEDNOG SARADNIKA STEFANA ZANKOVA, kome je prorekao da će umesto “svetiljke” kako ga je od milošte zvao, postati “luster”.

I kao što to u životu biva, čast da ponovo rukovodi Skupštinom grada, dao mu je lično Ničić – uz matematičku formulu =  E SAD ĆU POJESTI ONO ŠTO SAM PO***AO 

Ima još stotine i stotine ovakvih primera, ali dovoljno je i ovo da svako ko želi uvidi da je MASKA BOŠKA NIČIĆA PALA – A PREVARA OTKRIVENA, na žalost kasno!

NIČIĆU, NEKA TI JE SA SREĆOM PREUZIMANJE REGIONALNE SNS (BEJZBOL) PALICE!!!

 

NAPOMENA!

DA NAM PREVARA U BUDUĆNOSTI NE BI POSTALA PRAKSA, PODELITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OVAJ ČLANAK – AKO SE NE BOJITE!

AKO SE BOJITE, NEMOJTE SE LJUTITI NA MEDIJE KOJI PIŠU SAMO HVALOSPEVE O VLASTI! – I ONI SE BOJE.

 

3 komentara

  • e pa moje saucesce sns….sa kim se ovaj uhvatio taj vrlo brzo zavrsava…koje mafija ..uhhh…

  • BRAVO ZAJEČARCI..kada ste pokupili sav belosvetski ološ iz bora..sada ste kompletirali sliku najveceg ološa sadašnjice u ovoj prokletoj srbiji.steta za ovu decicu nasu.bas steta.a OLOŠ ce se vec snaći.samo ima ih puno u vašem gradu.samo ste to hteli.i birali.ali jos se mozete uzvuci.ISTERAJTE OLOŠA!!!!izbacite DJUBRE iz dvorišta.MI SMO TO URADILI.NE ČEKAJTE.

  • gde ste bre zaječarci????pa jel ovo istina???i vi ovo djubre čuvate?treba da vas je sramota.ja znam boška dok je pisao pesmice po boru.oduvek je bio nula..i u drustvu. ne znam sta da vas posavetujem.ali jedno je sigurno.izbacio bih to iz kuće.sigurno.ćuvajte se ološa zaječarci..a imali ste ih više odavde..na zalost!

Dodaj komentar