Politika

BOŠKO NIČIĆ: Srpska napredna stranka je jak i žestok ali KOREKTAN politički protivnik sa kojim je savez moguć (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'
Večeras je u sali Pozorišta pred oko 150 građana, održan postizborni skup Pokreta za Krajinu sa ciljem da građani koji su dali glas ovoj listi daju predlog u kom pravcu će se delovati u narednom periodu.

Ničić je pre početka skupa dao izjavu za medije i objasnio da mu je želja da što širi krug ljudi bude uključen u odlučivanje posebno kad se donose odluke o sudbini grada.

Popričaćemo sa građanima, čuti njihove predloge jer ako odluke donosi nas desetak na organima stranke, to je sigurno manje demokratično – istakao je Ničić.

Najviše bih voleo da smo osvojili dovoljan broj mandata da možemo sami da preuzmemo odgovornost za vođenje grada. Ne bih se ni jedne sekunde plašio te odgovornosti. Međutim realnost je drugačija i ovde smo da razgovaramo o četiri moguće varijante – poručio je Ničić na početku skupa.

Ničić je predstavio moguće solucije i dao kratko obrazloženje o svakoj.

Prva mogućnost je da se niko ni sa kim ne dogovori i da krajem jula imamo nove lokalne izbore, druga varijanta je da kao pobednici izbora ostanemo u opoziciji, treća mogućnost je da napravimo dogovor sa koalicijom Demokratske stranke, LDP-a, SDS-a i Nove stranke i da eventualno pozovemo Socijalističku partiju Srbije i četvrta mogućnost, koja se mnogima ne sviđa ali Zaječaru donosi političku stabilnost, da Pokret za Krajinu napravi koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, ali bez preletača koji su nas prodali – istakao je Ničić.

Ovakve odluke se ne donose srcem nego pameću. Nisam se kandidovao za revolucionara i da bih rušio Vučića već da budem prvi „komunalac“ grada Zaječara.

Nama je vlast otela Srpska napredna stranka, ali ona je naš politički protivnik i ona ima prava na to! Koristili su sve mehanizme da to urade ali ne bi uspeli bez onih koji su nas prodali a njihovo ime je Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka, SDS i Liberalno demokratska partija.

Da li sada ići sa onim ko je korektan politički protivnik, jak, žestok sa kojim ćemo se tući ali možemo ući i u savez ili ići sa onima sa kojima ćeš svakog trenutka strepeti da li će ti zabiti nož u leđa – upitao je Ničić.

Pogledajte izlaganje Boška Ničića:

Nakon Ničića, prisutnima se obratila Marina Milić. Ona je istakla da je ovo velika pobeda za naš grad i poručila prisutnima da od nje ne traže da pogazi sve ono što je u prethodne tri godine pričala.

Pogledajte video prilog:

Zatim su reč uzeli građani. Pored sugestija da je najbolje napraviti vlast sa Srpskom naprednom strankom bilo je i predloga da se Ničiću da ovlašćenje da sam donese odluku šta je najbolje činiti.

Pogledajte video prilog:

5 komentara

 • Ma, recite bre ljudima istinu – glasali ste za promene, ali ja ne smem protiv njih… sramota!

 • Obavlja poslove za SNS da ne bude zakonski gonjen.

  A Vas sramota da bude sto stampanim slovima nastojite da sugeriste ko (nije) SNS.

  NAJVECA IZDAJNICKA partija Srbije ikada. Zaduzila Je zemlju 12 milijardi evra za nekoliko godina I vise nego sve vlade zajedno od 1946. Ekonomske, teritorijalne, ekoloske ubice Je samo mali spisak delovanja naspram Srbije, njene suverenosti I slobode naroda.

  Gde je srpsko zlato iz Svajcarskih banki?

  Ko klanu Vucic otvara kompleksnu mrezu medjunarodnih ofg shore racuna kada ovi jedva znaju prosto prosirenu recenicu da sastave.

 • 45 tona srpskog zlata ukradeno bez dalje zakonske istrage.

  SNS je izvrsilac stranih interesa u Srbiji koja je okupirana zemlja pocevsi of Josipa Broza.

  Srpski narod placa svoju okupaciju.

 • Prodao si nas bosko, znaci nema drugog resenja nego TIMOCKA BUNA II – a ti si na onoj strani protiv koje ustajemo! Uostalom, ko je doveo nerasta mirkovica u Zajecar, ko je pripremio teren za ovu sns (sotonisticka neoradikalna sekta) gamad, ko – ako nisi ti i razne paje papaje, jbm li ga !? I ko je tebe uopste poslao u Zajecar, kao da nemamo dovoljno lopova i lazova vec ovde, nego moramo i iz raznih pichkovaca da ih uvozimo!??? OTPOR, STOKO!

 • Srbijom me vladaju Srbi. Niti Srbi iz Srbije.

  Plan Sorosevih brigada je ciganjenje Srbije. Primer Ceda Jovanovic. Jeste iz Indije Romi da vladaju. Eto tako je izvesni napredovao. I daju im se posebna prava. Sve to sprovodi DB, funkcioneri su agenti stranih interesa, ukljucujuci organizovan sverc droge I oruzja.

  Narod glasa Ali narod ne bira.

  Dodatno pogledajte kako nas je poturica reditelj ismejavo – dobio je dve Zlatne Palme u Kanu prikazujuci, izjednacujuci Srbe sa Romima.

  Srbi nebeski narod. Tacno. Cigani lete u nebo. !!!!!

Dodaj komentar