fbpx
Društvo

Besplatna radionica marketinga na društvenim mrežama 15. juna u Zaječaru

U poslednje vreme, sve više korisnika putem interneta dolazi do željenog proizvoda, i to mnogo češće nego posredstvom direktnog marketinga, što ukazuje na činjenicu da je digitalni marketing tek uzeo zamajac i da se u bliskoj budućnosti može očekivati da ostvari pun potencijal. Zašto onda ne biste i vi promovisali svoju ideju putem društvenih mreža i ostavili pečat u digitalnom svetu?

Nakon radionice programiranja za devojčice, Timočki omladinski centar 15. juna 2019. organizuje i radionicu digitalnog marketinga, koja je ovaj put namenjena svima koje intersuje ova oblasti i žele da nauče nešto više o istoj.

Radionica je besplatna.

Prijave su obavezne i broj polaznika je ograničen. Prijava traje do 10. juna u ponoć, a nakon selekcije biće izabrano 10 učesnika.

Radionicu će voditi Bojana Kovač Vučković, diplomirani ekonomista koja će vas naučiti kako da koristite društvene mreže u cilju promovisanja vaše ideje.

Naučite sve o:

  • SEO optimizaciji stranice na fejsbuku
  • strategiji kreiranja sadržaja na društvenim mrežama
  • kako da dođete do ciljne grupe koju želite
  • kreiranje plaćenih sadržaja preko manage ads-a
  • praćenju statistike

A dobićete i materijal sa svim alatima za FB, Instagram i LinkedIn.

Radionica se sporvodi u okviru projekta Novo doba digitalnog aktivizma koji realizuje Timočki omladinski centar u okviru ZIman-ovog fonda za mlade, a u saradnji sa Zaječarska inicijativa, Fondacijom Iskorak i Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.


O predavaču:

Bojana Kovač Vučković svoj profesionalni razvoj zapocinje u PR sektoru agencije “McCann Erickson”, a zatim narednih 7 godina radi integrisane marketing kampanje za neke od najvećih klijenata u zemlji i regionu ispred iste agencije. Poseduje sertifikat o završenoj obuci London School of Public Relationship, ima iskustvo predavača u nekoliko privatnih škola u Beogradu, održava radionice I kurseve za zaposlene u kompanijama, a bila je i gost predavac na mnogobrojnim fakultetima i studenstkim organizacijama. (AIESEC, MŠM itd.) Trenutno predaje u Privrednoj Komori Srbije, u dve privatne škole i radi kao digitalni konsultant za svoju advertajzing agenciju sa posebnim akcentom na ekspertizu u digitalnom oglašavanju.

Intezivno se bavi pružanjem konsultantskih usluga, marketingom i copywritingom na društvenim mrežama i realizacijom obuka na temu strategije, oglašavanja i taktike marketing projekata.

Dodaj komentar