fbpx

Beogradska premijera predstave „Petra“

Preporuka:

Zaječarska Gimnazija ove godine upisuje novu generaciju IT odeljenja elektronskim putem

Gimnazija u Zaječaru ove školske godine upisuje treću generaciju IT odeljenja, koje je specijalizovano za učenike sa izraženim digitalnim...

Kladovo: Opljačkali staricu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su I. M. (1977) iz okoline Kladova i D. M. (1976) iz...

Boranin uhapšen jer je fizički napao majku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S.M. (1977) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...
- Reklama -

Ansambl zaječarskog teatra gostuje sutra, 3.decembra u Zvezdara teatru, gde će izvesti beogradsku premijeru predstave „Petra“ po tekstu i u režiji Irfana Mensura.

Ova porodična priča o odnosu posesivne majke i tri ćerke odlično je prihvaćena od publike. U predstavi igraju: Tanja Bošković, Nataša Petrović, Viktorija Arsić i Lana Karaklajić.

Foto: NPTK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Ovo je drugi put ove godine da Narodno pozorište Timočke krajine “Zoran Radmilović” nastupa u ovom renomiranom beogradskom pozorištu. Da podsetimo, 10.aprila na sceni Zvezdara teatra izvedana je predstava “Bliskost” Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.
Inače, „Petra” će biti treća predstava zaječarskog pozorišta koja je izvedana u prestonici tokom ove godine. 26.novembra u Bitef teatru odigrane su “Žene iz Troje” po tekstu Evripida, u režiji Nebojše Bradića.

U pozorištu “ Zoran Radmilović“ počeo je rad i na novoj predstavi za decu. U pitanju je „Šašava novogodišnja bajka“.

Foto: NPTK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Ovu predstava rađenu po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, režira Nataša Petrović. Igraju: Branislav Mijatović, Gabrijel Bećarević i Sanja Nedeljković.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: