Društvo

APEL! Situacija je kritična – HITNO POTREBNA POMOĆ!

pomoć donacija zaječar online

APEL Zaječarcima! APEL slobodnoj Srbiji, APEL našim ljudima u inostranstvu koji nas čitaju! – situacija je vrlo kritična, hitno je potrebna pomoć da bi portal Zaječar Online mogao nesmetano da nastavi sa radom.

Portal Zaječar Online obnovio je svoj rad pre 4 meseca, tačnije 7. marta 2015 godine i za kratko vreme pokrenuli smo mnoge društvene teme i razotkrili nekoliko krupnih afera, zahvaljujući čemu smo postali najčitaniji zaječarski portal i portal kome Zaječarci VERUJU!

Evo samo dela od onoga šta smo pisali i kakve je to rezultate dalo:

– jedini zaječarski portal koji je izveštavao o protestima građana protiv vlasti!
– otkrili šokantne detalje šta je sve vlast pokušala da uradi ne bi li bili sprečeni protesti građana
– razotkrili kako se novac „prao“ preko FK Timok i prenosio TV Best!
– pobunili se smanjenju davanja za porodilje iz budžeta grada,
– jedini zaječarski portal koji je Srbiji skrenuo pažnju na otpuštanje glumaca!
– razotkrili namešteni konkurs za komunalnu policiju koji je nakon toga poništen!
– razotkrili pokušaj prevare sa stvaranjem „Treće političke opcije“ od strane „česmara“.
– pokrenuli inicijativu da Zaječar ponovo dobije dečijeg hirurga.
– razotkrili kako se policija stavlja na raspolaganje vladajućoj garnituri, nakon čega se rad policije dosta promenio.
– izveštavali o zloupotrebama komunalne policije u političke svrhe,
– otkrili kako kafići rade cele noći iako po važećoj odluci na to nemaju prava i kome se ta usluga „plaća“.
– razotkrili gde je otišlo 2,9 miliona dinara namenjenih za nikad održani koncert Cece,

Imamo još puno materijala i tema koje istražujemo o zloupotrebama i mahinacijama u našem gradu, o kojima ćemo u narednom periodu pisati. To je i jedan od razloga zašto pokušavaju da nas ućutkaju na sve moguće načine. Pretnje, ucene, zastrašivanja, čak se ide dotle da se preti i zainteresovanima da se reklamiraju na našem portalu! 

Jedini smo zaječarski portal koji je ISTINITO prenosio događaje sa otvaranja mosta u Kotlujevcu i kako su građani dočekali Zoranu Mihajlović i Sašu Mirkovića i tu se pokazalo koliko je istinu nemoguće sakriti, naš rad nagrađen je sa preko 3,000 lajkova i preko 800 sherovanja navedene vesti!!! Nažalost izazvao je i treći ovog puta najjači hakerski DDoS napad na naš server usled čega neko vreme sajt nije bio dostupan. Uz hakerske napade desila se i situacija da firma iz Bora kod koje smo zakupili server kompromituje naše podatke plaćenom BOT-u Saše Mirkovića, o čemu detaljnije možete pročitati ovde!

Da bi smo nesmetano nastavili sa radom, moramo da zakupimo jači i bezbedniji server u inostranstvu! Mesečni zakup servera koji nam je potreban je oko 50 eura, što godišnje izlazi 600 eura. Ovaj sajt je lična inicijativa nekoliko zaluđenika i mi taj novac nemamo. Nudili su se pojedini lokalni političari da pomognu ali mi NE ŽELIMO DA DUGUJEMO NIKOME – sem našim sugrađanima –  jer samo tako možemo biti nezavisni u radu! Pored ovih troškova potrebno je kupiti i neke alatke za bezbednost, SSL sertifikate i slično. Ukupan budžet da bi smo nesmetano volonterski radili a imali tehničke mogućnosti  za godinu dana je oko 700e. Mi taj novac nemamo ALI NAS 700 ZAJEČARACA, ako odvojimo po jedan euro godišnje, portal će nesmetano moći da nastavi sa radom i bude i dalje noćna mora i trenutnoj ali i svakoj budućoj vlasti, ako se ponaša bahato!

Da li misliš da je ovakav jedan portal potreban Zaječaru i Zaječarcima?

Da li želiš da pomogneš?  Lajkuj ovu vest, podeli je da vide i tvoji prijatelji!

Ako su tvoji odgovori na prethodna 2 pitanja DA, i želiš (ANONIMNO) da odvojiš 120 dinara (ili si u mogućnosti i neki dinar više) kao donaciju portalu javi nam se u inbox na našoj Facebook stranici ( https://www.facebook.com/zajecaronline ) ili nam pošalji email  ( zaonlajn @ gmail.com ) a možete koristiti i KONTAKT stranu ovde na sajtu, da bi ti poslali broj tekućeg računa na koji se može uplatiti pomoć!

DA LI NAS IMA BAREM 700, KOJIMA ZNAČI DA SE U ZAJEČARU ČUJE ISTINA??? HAJDE DA SE PREBROJIMO!!!

P.S. Poziv važi za fizička i pravna lica (UPLATE SU ANONIMNE). Svi pojedinci koji odluče da pomognu a to hoće i javno da kažu, dobiće javnu zahvalnicu od portala a pravna lica koja žele javno da pomognu dobiće besplatan baner na našem sajtu!

[highlight color=“yellow“]BUDI I TI ZAJEČAR ONLINE![/highlight]

logo181x75

UREDNIČKI KOLEGIJUM PORTALA ZAJEČAR ONLINE!

Dodaj komentar