fbpx

Akademija „BrainOBrain“ donirala zaječarskim osnovnim školama iznos od 800.000 dinara za đake generacije!

Preporuka:

Izložba slika Danijele Lilić u zaječarskom muzeju

U galeriji Narodnog muzeja u Zaječaru otvorena je samostalna izložba slika Danijele Lilić, umetnice iz Zaječara pod nazivom "WHY...

Nakon „filmske“ potere, Zaječarac iza brave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. G. (34) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je...

Bez struje sutra potrošači u nekoliko zaječarskih ulica

Zbog radova na mreži, sutra, 5. decembra, bez struje ostaće potrošači u nekoliko ulica u Zaječaru. Bez napajanja električnom energijom...
- Reklama -

Brainobrain, program razvoja intelektualnih i životnih sposobnosti i veština dece stigao je na ovo područje iz Indije 2010. godine. Od nedavno, ovaj kreativni i individualni program namenjen deci uzrasta od 4 do 14 godina postoji i u Zaječaru.

U želji da nagrade najbolje zaječarske osnovce, učenike generacija, predstavnici dečije akademije „BrainOBrain“ početkom nedelje donirali su direktorima zaječarskih osnovnih škola iznos od 800.000 dinara, kako bi pomogli toj deci da steknu četvorogodišnje obrazovanje po njihovom programu.

U prisustvu predstavnika gradske vlasti i direktora zaječarskih osnovnih škola donacija je simbolično uručena u ponedeljak, 6. novembra a Katarina Stojanović, PR „BrainOBrain“ Srbija istakla je da je u planu i organizovanje i brojnih aktivnosti, pomoću kojih bi se pospešilo napredno učenje kod dece, ali i predavača.

“ U narednom preiodu imamo u planu da organizujemo dečiji festival, kao i NLP seminar za zaposlene u vaspitno obrazovnim ustanovama, na temu načina sprovođenja dobre komunikacije, kako jedni sa drugima tako i u odnosu profesor/učitelj/vaspitač – dete i roditelj!

Brejnobrejn je program za napredno učenje i razvoj veština kod dece starosti od 4 do 14 godina.

Program je fokusiran na razvoj intelektulnih sposobnosti i veština primenom abakusa uz korišćenje VAK (vizuelno, auditivno, kinestetičke) metode kao i razvoj ličnih kvaliteta primenom tehnika iz neuro-lingvističkog programiranja (NLP).

Svrha i rezultat Brejnobrejn programa: kreativnost, matematičke veštine, fotografsko pamćenje, brzina i preciznost, vizuelizacija, memorija, samopouzdanje, odlučnost, liderske sposobnost, koncentracija i fokus.

Naš cilj je da naše polaznike naučimo da koriste maksimalno svoje mentalne kapacitete, da razvijajući mozak, povećavajući intelektualni kapacitet i emocionalnu inteligenciju. Za nas svako dete je bitno i važno nam je da postanu samosvesna i odgovorna biće koje će poboljšati život sebi i svom okruženju“, napomenula je Stojanović.

Zamenica gradonačelnika Zaječara Marina Milić je ovom prilikom rekla da će grad podržati ove aktivnosti jer uviđa značaj ove metodologije učenja i specifičnost pristupa kako deci, tako i roditeljima.

Inače, „BrainOBrain“ akademija već duže od mesec dana uspešno funkcioniše i u Zaječaru u ulici Vojvode Mišića broj 20.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Noć knjige u Zaječaru

"Noć knjige" je jedna od omiljenih manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje. U knjižari "Kaligraf" u Zaječaru  biće održana narednog petka, 13. decembra. U...

Borski Zoološki vrt u nedelju obeležava 8 godina rada

Zoološki vrt u Boru u nedelju, 8. decembra, obeležava 8 godina postojanja i rada. Tom prilikom će za sve posetioce ulaz biti besplatan. Borski zološki...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: