fbpx

19 nagrada za Zaječarce na takmičenju iz klavira

Preporuka:

Posle toplog jutra, popodne zahlađenje

U Srbiji će danas biti oblačno i svežije vreme sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Na jugozapadu...

Izlet za odrasla socijalno ugrožena lica u Zaječaru

Centar za socijalni rad „Zaječar“ je u prvoj nedelje novembra organizovao jednodnevni izlet za korisnike usluge porodičnog smeštaja za...

Zaječarski penzioneri jedva dočekali pomoć od 5000 dinara (VIDEO)

Većina od oko 1,7 miliona penzionera koji su 4. novembra dobili jednokratnu pomoć od 5.000 dinara za taj novac...
- Reklama -

Na Klavirskom takmičenju održanom 24. aprila u Zaječaru, učenici Osnovne škole za muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” u Zaječaru osvojili su čak 19 nagrada i to 4 prve, 9 drugih i 6 trećih nagrada.

U kategoriji II razreda nagrađeni zaječarski đaci su: Pavle Zdravković,Ana Milenović i Nađa Petrović sa osvojenim drugim mesto, kao i Milena Miltenović i Marija Perišić koje su bile treće.

Od učenika trećeg razreda muzičke škole prvim mestom mogu se pohvaliti Milica Dimitrijević i Mateja Đorđević, dok su drugo mesto osvojile Mila Mladenović, Lena Stanojević i Anđela Stojanović. Treća nagrada pripala je Irini Đrđević, Teodori Jović i Dimitriju Miljkoviću.

Marta Srbulović bila je prva u kategoriji IV razreda, a Maša Matijević, Danica Mitić i Snežana Stoilković završile su takmičenje na trećoj poziciji.

U kategoriji V razreda Mila Bešir osvojila je prvo mesto, dok je Nina Gavrilović iz VI razreda bila treća.

Na takmičenju iz klavira učestvovali su đaci muzičkih škola iz Kladova, Aleksinca, Majdapeka, Negotina, Knjaževca, Gnjilana i Zaječara.

izvor: Zaječarska hronika

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: