fbpx
Društvo

16. juna „NOĆ KNJIGA“ i u Zaječaru: U knjižari „Kaligraf“ brojni popusti i do 40 %!!!

U petak, 16. juna od 17 sati do ponoći biće organizovana još jedna Noć knjige u Laguninim klubovima čitalaca i knjižari „Kaligraf“ u Zaječaru.

U našem gradu ova prestižna manifestacija održava se 7. godinu za redom.

16. regionalna manifestacija Noć knjige biće još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, poručila je za portal „Zaječar online“ Irena Jović Stanojević, vlasnica knjižare „Kaligraf“.

„I ovoga puta biće velikih popusta za ljubitelje pisane reči.

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 %, za dve knjige 30 %, za tri knjige 35 %, a za četiri i više knjiga 40 %.

Popust na strana izdanja biće 20 %, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 %.

Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 %.

Izdavači „Vulkan“ i „Evrobuk“ će i ovog puta imati u „Kaligraf-u“ imati 20% popusta, dok će svi ostali izdavači davati 10% popusta na kupovinu, bez obzira na broj kupljenih knjiga.

Biće i lepih poklona koje izdavačka kuća „Laguna“ obezbeđuje za svoje kupce“, istakla je Irena.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama i upoznati se sa novim naslovima.

„Očekuje se veliko interesovanje za knjigu Jelene Bačić Alimpić „Nigde nema te“, a izašla je i nova knjiga Lusinde Rajli „Olujna sestra“. Tu je i Harlan Koben sa knjigom „Nedostaješ mi“, ali će biti i mnogih drugih popularnih naslova za koje već vlada interesovanje i koji se već traže i rezervišu“, napominje Irena.

Knjižara „Kaligraf“ u Noći knjiga, 16. juna imaće uobičajeno radno vreme, radiće od 9 sati ujutru. Međutim, pomenutog dana od 17 sati važiće ti dodatni popusti , i knjižara će biti otvorena tačno do ponoći.

Dodaj komentar