fbpx

15. novembra HUMANITARNI KONCERT ZA NEMANJU: Nastupaju Željko Vasić, Nataša Bekvalac, Dejan Matić i OK bend

Preporuka:

Rukometašice poražene i od Vrbasa

U okviru utakmice 12. kola rukometne lige za žene, ekipa Zaječara 1949 poražena je na svom terenu od Vrbasa...

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Zbirka pesama „Zen na žaru“ Mladena Šljivovića u izboru za nagradu Poetikuma

Centar za afirmaciju stvaralaštva – Poetikum raspisao je Prvi konkurs za najbolju neobjavljenu zbirku pesama, na kome je u...
- Reklama -

SVI ZAJEČARCI VELIKOG SRCA svoju humanost moći će da iskažu u četvrtak, 15. novembra u Hali sportova na Kraljevici kada će od 20 sati biti organizovan veliki humanitarni koncert za pomoć četvorogodišnjem zaječarcu Nemanji Jovanoviću.

Konačna lista estradnih učesnika koncerta još uvek nije utvrđena, ali su za sada svoj dolazak potvrdili pevači Željko Vasić, Nataša Bekvalac, Dejan Matić i OK bend.

Cena ulaznice iznosiće 600 dinara, ili uplata tog ili većeg iznosa na žiro-račun broj 265-0000005277112-41 Raiffazen banka (naznaka za pomoć u lečenju Nemanje Jovanovića).

Ukoliko se odlučite da uplatite veći iznos planirane minimalne cene ulaznice, na ulazu u halu potrebno je samo da ponesete uplatnicu i uživate u nastupu priređenom za Nemanju!

Organizatori ovog humanitarnog koncerta su Željko Vasić, Gradska uprava grada Zaječara, JKP „Timok održavanje“, Ustanova pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ i brojni sponzori i pokrovitelji.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: