fbpx

11. novembar državni praznik i neradni dan

Preporuka:

Dnevni horoskop za SREDU – 13. novembar 2019.godine

Ovo je dan za kreativno, pa čak i nemoguće, a sve potpomognuto svesnosti i važnosti vere u sebe.  Dan...

Danas je Mitrovdan: A evo i kakva nas zima čeka…

Srpska pravoslavna crkva slavi dan Svetog velikomučenika Dimitrija, koji je u narodu poznatiji kao Mitrovdan. Ovaj datum se u...

Predstavljanje novog konkursa „Aktivne zajednice: Zaječar“

U utorak, 12. novembra u Prostoru za POMAK biće održana info sesija Aktivne zajednice: Zaječar. Na skupu će biti...
- Reklama -

Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji (dalje: Zakon), propisani su državni praznici koji se praznuju u Republici Srbiji.

Prema Zakonu, jedan od propisanih državnih praznika je Dan primirja u Prvom svetskom ratu, koji se praznuje 11. novembra.

Ove godine državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu – 11. novembar pada u ponedeljak i, prema Zakonu, neradan je dan za sve zaposlene u Republici Srbiji.

Prava zaposlenog koji odsustvuje, odnosno radi na dan praznika 11. novembra koji ove godine pada u ponedeljak

Zaposleni ima pravo da odsustvuje na dan praznika za koji je zakonom propisano da se ne radi i za to vreme ostvaruje pravo na naknadu zarade, odnosno ako radi na dan praznika ostvaruje pravo na uvećanu zaradu za rad na dan praznika samo za onoliko dana koliko je Zakonom propisano da se taj praznik praznuje.

Raspored dežurstava JKSP Zaječar za Dan primirja

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“-Zaječar 11. novembra za Dan primirja u Prvom svetskom ratu- za korisnike svojih usluga, organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija možete dobiti pozivom na broj 422-158 ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu Javno komunalno-stambenog preduzeća „Zaječar“ u Zaječaru.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: