fbpx
Politika

Zoran Živković: Moramo u prvih mesec dana da vratimo otete penzije!

nova stranka

Zoran Živković, Vladimir Pavićević i Dragan Stamenković, kao kandidati za narodne poslanike, predstavili su ideje i ciljeve Nove stranke i koalicije „Za pravednu Srbiju“ u sklopu koje NOVA nastupa na predstojećim republičkim izborima.

tribina-nova stranka

Kandidati su govorili o trenutnoj situaciji u državi i o tome šta je to što oni nude.

Zoran Živković je naglasio da Srpska napredna stranka do sada ništa nije uradila osim što je davala lažna obećanja. Niti ima investicija, niti novih radih mesta, nema ni Beograda na vodi, ni kanala Morava-Vardar, ni fabrike čipova, nema ničega. Umesto datih obećanja dobili smo smanjenje plata i penzija, naglasio je Živković.

U prvih mesec dana moramo da poništimo zakon o smanjivanju penzija! Pitanje je otkud novac da se penzije vrate na stari nivo a vrlo je jednostavno, otimanjem penzija država je uštedela 210 miliona evra u prošloj godini a samo subvencija za pokrivanje duga Srbijagasa u prošloj godini je bila 220 miliona evra. Direktor Srbijagasa ima platu od 20,000 evra a vodi jedinu firmu na svetu koja se bavi distribucijom gasa a gubitaš je, to nema nigde! Nećemo da subvencionišemo Srbijagas nego ćemo vratiti penzionerima ono što im je oteto, poručio je Zoran Živković.

Poslušajte šta je još poručio Zoran Živković, predsednik Nove stranke:

Vladimir Pavićević je govorio o važnosti izlaska na izbore i pozvao sve kako Zaječarce tako i sve one sa pravom glasa na teritoriji Republike Srbije, da izađu 24. aprila i zaokruže broj 2 na glasačkom listiću!

Poslušajte audio prilog:

Tribini su pored članova i simpatizera Nove stranke prsisustvovali i zainteresovani građani.

1 komentar

Dodaj komentar