Vlado Madžoski

ŽIVOT NA GRANICI! SAŠA MIRKOVIĆ-KANDIDAT NARODA

foto: printscreen facebook
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Kao što smo i očekivali Saša Mirković se vratio na lokalnu scenu u Zaječaru. Uz pomoć nekoliko odbornika napravio je novu grupu u gradskoj skupštini-„Svi za Zaječar“.

Većini građana potekoše suze radosnice-u 2017-toj godini imamo dva velika povratka naših usrećitelja-pored Boška vraća se i Saša! Bazen više nije mali za takva dva krokodila? U štabovima političkih stranaka nastala je prava pometnja. Koga suprotstaviti ovim krokodilima? Velju su, kako se odavno priča po kuloarima, već otpisali njegovi iz SNS-a a ostali iz vlasti se još ne oglašavaju i dalje se drže taktike da nemaju nikakvu taktiku. Treću grupaciju na narednim lokalnim izborima predvodiće, nekad jako blizak saradnik Boška Ničića, bivši predsednik skupštine grada Ivan Joković. Mašala! O njemu nekom drugom prilikom, da se mi lepo vratimo Mirkoviću.

Sve nešto imam utisak da su se ove tri naše perjanice (makar prećutno) dogovorili da idu u tri kolone u osvajanje „kasice-prasice“ koju su tako nemilosrdno pljačkali u proteklih petnaest godina. Ako bi išli u jednoj koloni njihove šanse da se dočepaju naših para su neznatne. Ako pak, nastupe odvojeno-čak pljujući jedni druge njihove šanse rastu. Znaju to oni dobro i bez ispitivanja javnog mnjenja.

Ove tri kolone su spremne za osvajanje vlasti u Zaječaru dok stranke, posebno vladajuća još uvek ne otkrivaju svoje adute. Žalosno je što se uočava da su sem SNS-a ostale stranke (još malo i zaboravićemo im imena) u dubokoj ilegali. Postoje neka uža rukovodstva i to je skoro sve, ni njihova najbliža rodbina nije sigurna da će glasati za njih. Naravno, očekujem da se na izborima u aprilu pojavi još jedna vanstranačka kolona i to okupljena oko Udruženja za zaštitu česama.

Da se vratimo na slučaj-„Kandidata građana“. Valja podsetiti da Mirković ima manir da se pred svake izbore pojavljuje kao kandidat za visoke funkcije. Pretio je prošle godine da će njegova ekipa pobediti na parlamentarnim izborima i da će on biti premijer, a na izbore nije ni izašao! Već nekoliko meseci najavljuje kandidaturu za predsednika države. Upućeni tvrde da je to novi blef, voli da nervira Vučića a da bi ponajviše voleo da se vrati na „gradsku sisu“, budžet grada koji je debelo ispraznio.

I, kad razmišljamo da li da svi pohrlimo i glasamo za Mirkovića, da se podsetimo nekih njegovih zasluga za Zaječar:

  • Priča se da je odmah po dolasku na vlast dao organizatorima brdse auto trke 1,5mil.dinara a da su oni odmah preneli njegovoj „Best“ televiziji oko pola miliona-da reklamiraju trke! Lukavo, nema šta!
  • Godinama je fudbalski klub „Timok“ plaćao televiziji „Best“ da joj se prenose utakmice! Jedinstven slučaj u svetu-svuda televizije plaćaju za prava prenosa a kod nas je obrnuto a državni organi sve to mirno posmatraju.
  • Organizovao je put u Ameriku sa obrazloženjem da se „Gitarijada“ promoviše i uspostavi tesna saradnja sa najvećim festivalom rok muzike. Naravno, nije mogao bez svite, te smo mi platili šetnju velike ekipe u SAD-e. Svi znamo šta je ispalo od toga-duplo golo!
  • „Gitarijadu“ je koristio za pljačku naših para. Pričao je da pravi svetski festival a nikada nije naplaćena niti jedna karta! U vreme trajanja festivala davao je izjave da je „Gitarijadu“ pratilo trista hiljada gledalaca! Ima li naivčina koje su verovale u to? Novac je „izvlačen“ preko zakupa bine, opreme, rok grupa……

Ovo je samo delić velike umešnosti Mirkovića da „legalno“ pljačka, upropašćava, gde god mu se ukaže prilika. Moram da napišem da je stvarno nadmašio Boška za nekoliko dužina u umešnosti otimanja para građana Zaječara.

Na kraju želim da kažem sledeće-ako me neko pita treba li glasati za Mirkovića-ja ću da kažem-ako mislite sebi dobro zaboravite na njega, neka ovog puta usreći Srbiju kao „Kandidat naroda za predsednika! Mašala!

V. Madžoski

PS. U ovoj kulumni izneti su stavovi autora a ne redakcije.

1 komentar

  • JA ĆU ODMAH GLASATI ZA SAŠU MIRKOVIĆA ako pristane da ide na poligraf, i kaže da nije urgirao kod sudije Osnovnog suda u Zaječaru Saše Živkovića da Jasmina Gačević Mladenović bude oslobođena odgovornosti za krivično delo davanja lažnog iskaza!!!

Dodaj komentar