fbpx
Hronika

Zbog privođenja maloletnog rođaka 3 muškarca i jedna žena napali dvojicu policajaca u Boru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su u četvrtak, 25. januara napali policijske službenike i naneli im povrede.

Uhapšeni su R.Z. (1974), Š.Z. (1979), S.Z. (1990) i S.Z. (1993) iz Bora.

Oni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u Ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden.

Sumnja se da je Š.Z. prvo zapretio policajcu, a potom ga uhvatio za rukav i povukao, a zatim su policajca on i R.Z. više puta udarili.

Drugog policajca napao je S.Z. i pokušao da pobegne ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome.

Takođe, S.Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje.

Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Dvojica povređenih policajaca prevezeni su u bolnicu u Boru.

1 komentar

  • Napad na policajce i policijsku stanicu je izvršen zbog navodnog hapšenja dvojicu kradljivaca bakra, kao posledica različitih aršina kod sličnih krađa. Naime, svojevremeno zbog muljanja zlatnim muljem i bakrom, nije čelnik RTB Bor muljao u policiji, samo je pisala štampa i “niti se tresla šuma, niti se rodio miš”! Epilog je napad na policijsku stanicu, a policajci okusili batine. Epilog: zadnji kradljivci i napadači na policajce uhapšeni, a Sosa se šepuri na sva usta i svuda “Ne može mi niko ništa, ama baš ništa i nikada” i prigrabio zlata muljanjem.

Dodaj komentar