fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

ZBOG JAKOG SNEGA ZABRANJENO KRETANJE TERETNIH VOZILA PREKO PREVOJ KOJE ODRŽAVA ŠTRABAG!

foto> radiomagnum.rs

Na teritoriji Timočke i Negotinske krajine pada sneg jakog intenziteta praćen jakim vetrom i jako niskom temperaturom (preko -10).

“S obzirom da se na putevima kreću nesavesni vozači teretnih vozila koji ne poseduju zimsku opremu što je u suprotnosti sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom, primorani smo da zabranimo kretanje istih preko svih prevoja koje održava Strabag doo – Ogranak PZP Zaječar”, navodi se u saopštenju STRABAG DOO BEOGRAD – OGRANAK PZP ZAJEČAR (Centralni punkt – Redovno održavanje Državnih puteva).

Saobraćaj za teretna vozila zabranjen je preko prevoja Čestobrodica, Krivovirsko brdo, Valakonjsko brdo, na prevoju Kopito na putu Bor – Zaječar, na prevojima na putu Zaječar – Negotin, na putu Zaječar – Vrška čuka, na Rtnju – na putu Boljevac – Sokobanja, kao i na putu Sokobanja – Knjaževac. Takođe, teretni saobraćaj zabranjen je na i na prilazu Babinom Zubu, na putu Bor – Žagubica, preko Crnog Vrha, kao i na prevoju Popadija, nan putu Klokočevac -Negotin i na Đerdapskoj magistrali.

Dodaj komentar