fbpx
Društvo

Zašto nas lažu? Ulica “Cara Dušana” još nije cela pod asfaltom!

foto: živojin zdravković

Dan pre izbora, 23.04 na  sajtu grada preneta je vest da je u toku asfaltiranje ulice “Cara Dušana”. Prenosimo šta je pisalo na sajtu grada Zaječara:

foto: printscreen zajecar.info

foto: printscreen zajecar.info

Na sajtu piše: 

Danas jе počеlo asfaltiranjе ulicе “Cara Dušana” u Zajеčaru. Radnici AD Puta izlili su oko 200 tona asfaltnе masе u prvi dеo ulicе do “Javorskе”.

U ponеdеljak ćе asfaltiranjе biti nastavljеno do “Kotorskе”, za šta ćе biti utrošеno još 300 tona asfalta. Nakon što sе završi posao u “Cara Dušana”, radnici ćе asfaltirati i susеdnu “Kotorsku ulicu”.

Inačе, rеkonstrukcija ovе dvе ulicе počеla jе prе godinu dana. Do jеsеni 2015. završеni su trotoari i nasipanjе ulicе, ali za asfaltiranjе nijе bilo novca svе do sada.

To je pisalo dan pre izbora, a realnost je sledeća. Skoro dve nedelje nakon asfaltiranja “pola” ulice Cara Dušana, još se ne nazire završetak radova. Zanimljivo je i to da se spominje da su to radnici A.D Put-a radili na asfaltiranju pomenute ulice,a mi pitamo  da nisu možda to radnici “Betoneksa”, ili radnici koje firme? O tome drugom prilikom…

foto: živojin zdravković

foto: živojin zdravković

foto: živojin zdravković

foto: živojin zdravković

hv4

foto: živojin zdravković

I tako, izbori prođoše, ulica ostade kao što je i započeta… Čekali su stanovnici ulice Cara Dušana mnogo ponedeljka, tako verovatno i nastavljaju da dočekaju taj ponedeljak… Samo da ne bude kao u onom klipu: “300 godine”…

Bilo kako bilo, pola ulice je završeno, tako kada već imamo “pola” gradonačelnika i pola odbornika, što da ne bude i pola ulice…Evo ponedeljak je za dva dana, pa možda stanovnike ulice Cara Dušana i Kotorske  probudi zvuk mašina, i konačno posle više od godinu dana stanu na nov, obećani asfalt… A možda i sačekaju koji mesec pošto se “šuška” da će uskoro izbori, i to u septembru…Što bi neki stari ljudi rekli, gde ima dima , ima i vatre, a u Zaječaru kada ima izbora, ima i …obećanja….

 

 

2 komentara

  • Kako nezvanicni izvor saznaje vrh SNS je danas na slavu u Marinovcu kog Milomira Dinica (Mikija harmonikasa), direktora Elektrodistribucije u Zajecaru i sigurno jedna tacka dvenog reda bice nastavak asfaltiranja ulice. Videcemo sta ce i koju odluku Zankov i ekipa na slavi da donesu.

    • Da li imamo informacije sa slave, sta je vrh SNS-a na celu sa predsednikom Skupstine doneo? Kada se asfaltiranje nastavalja? Ima li nade za nas? PS. Ide svadba Veljinom sinu pa da gosti ne gaze blato.

Dodaj komentar