fbpx
Sport

Zaječarski odbojkaši danas protiv Dubočice

foto: radiomagnum.rs

Tri kola posle košarkaša danas prolećni deon prvenstva počinju i odbojkaši i odbojkašice Druge lige Srbije, grupa istok.

U prvom kolu nastavka prvenstva oba timočka kluba, Timok Zaječar i Hajduk Veljko Negotin, igraju na svojim terenima.
Zaječarci će danas ugostiti drugoplasiranu Dubočicu iz Leskovca, a Negotincima u goste dolazi trećeplasirani Topličanin iz Prokuplja.

Oba timočka kluba žele da se revanširaju za jesenje poraze, Zaječarci za 0:3 u Leskovcu, a Negotinci za 1:3 u Prokuplju. Obe gostujuće ekipe su sa „južne pruge“ i obe se bore za najviši plasman. Timok i Hajduk Veljko se nalaze u zlatnoj sredini, nemaju šanse da budu prvi, ali i ne strahuju od ispadanja.

Parovi 10. kola: Timok Zaječar-Dubočica Leskovac, Hajduk Veljko Negotin-Topličanin Prokuplje, SFS Borac Paraćin-Pirot, Desetka Niš-Milenijum Niš, Toplički vitezovi Kuršumlija-Mladost Vranje.

Jesenji plasman: Toplički vitezovi 27, Dubočica 24, Topličanin 18, Hajduk Veljko 17, Timok 16, Desetka, Milenijum Pirot 9, Borac 7, Mladost 5 bodova.

Oba timočka kluba imaju nešto povoljniji raspored u nastavku prvenstva, jer imaju po utakmicu više (5) na svom parketu i po četiri gostovanja. Medjusobni susret, iliti jedini timočki derbi, na programu je u šestom prolećnom kolu, 25. marta u Zaječaru.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar