Sport

Zaječarski karate klub “Tenshi” ostvario veliki uspeh na takmičenju u Zrenjaninu

FOTO: KK "Tenshi" Zaječar

Proteklog vikenda, zaječarski karate klub “Tenshi” uzeo je učešće sa 13 takmičara u finalnom kolu Fudokan lige šampiona Srbije u Zrenjaninu.

Tom prilikom, zaječarski karatisti ostvarili su veliki uspeh. Članovi karate kluba “Tenshi” osvojili su ukupno 20 medalja.

Lav Curkovski osvojio je 1. mesto kate i 2. mesto kihon ipon kumite, a Nina Živković zauzela je 2 .mesto u katama i 3. mesto kihon ipon kumite. Jovan Janić osvojio je 2. mesto kate, Tara Stojanović 1. mesto kate, a Mila Stanojević 2. mesto kate i 3. mesto Fudokan sport kumite. Ana Rajković 3. mesto Fudokan sport kumite, Iva Mihajlović 3. mesto Fudokan sport kumite, Romelo Selimović 1. mesto Fudokan sport kumite, 3. mesto kihon kumite i 4. mesto kate. Anđela Ivanović 1. mesto kumite, 1. mesto kobudo, 3. mesto kate i 3. mesto Fudokan sport kumite, a Selena Ivanović 1. mesto kumite, 1. mesto Fudokan sport kumite i 3. mesto kate.

Nikola Zdravković i Anđela Pavlović osvojili su peto mesto u sport kumite, a Miloš Živković zauzeo je 6. mesto u katama.

FOTO: KK “Tenshi” Zaječar

“Trener Selena Ivanović ne krije svoje ogromno zadovoljstvo koji su njeni takmičari napravili. Uprava karate kluba “Tenshi” se zahvaljuje Gradskoj upravi Zaječar i Sportskom savezu Zaječara, koji su omogućili prevoz za ovako uspešne takmičare i ostvarili ovako dobre rezultate”, navodi se u saopštenju ovog karate kluba.

U finalnom kolu Fudokan lige šampiona Srbije u Zrenjaninu učestvovalo je 220 takmičara iz 18 klubova Srbije. Gosti finalnog kola bili su klubovi iz Mađarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine i iz Severne Makedonije.

Velika čast je pripala Ivi Mihajlović iz zaječarskog karate kluba “Tenshi”, koja je uz intoniranje nacionalne himne podigla zastavu Srbije, na ovom takmičenju.

FOTO: KK “Tenshi” Zaječar

 

Dodaj komentar