fbpx

Zaječarski gimnastičari nižu nove uspehe

Preporuka:

U Prahovu oduzeto 5 tona krijumčarene nafte

Carinici su na prelazu Prahovo, sa Rumunijom, sprečili krijumčarenje preko 5.000 litara nafte na domaćem brodu koji je prevozio...

Između Trnavca i Brusnika iskliznuli vagoni iz šina

Na pruzi Zaječar - Prahovo, između sela Brusnik i Trnavac, jutros su iskliznuli vagoni iz šina. Povređenih nema, a...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 21. novembar 2019.godine

Mesec u znaku Device danas donosi sa sobom potrebu da se organizujemo bolje i zacrtamo bliži i konkretniji cilj...
- Reklama -

U Prokuplju je u subotu, 21. maja održano prvo kolo Gimnastičke lige u C-programu Jugoistočne Srbije.

Na održanom takmičenju učestvovalo je 12 klubova iz Kruševca, Prokuplja, Pirota, Bora, Negotina, Knjaževca, Leskovca, Vlasotinca i tri kluba iz Niša. Iz zaječarskog gimnastičkog kluba nastupilo je 14 takmičarki.

Gimnastičarke iz Zaječara, Teodora Lapadatović, Lena Tošić, Ksenija Veljković i Sara Herjavec osvojile su ekipno drugo mesto u konkurenciji od 7 do 10 godina. Od ukupno 45 takmičarki, u pojedinačnoj kategoriji najbolja je bila Teodora Lapadatović, koja je zauzela četvrto mesto, zatim Lena Tošić šesto, dok je Ksenija Veljković zauzelo 12. mesto.

U konkurenciji 11-12 godina zaječarske gimnastičarke Marta Zivanović, Sonja Zivanović, Anastasija Bogdanović i Milica Nikolić ekipno su zauzelo sedmo mesto. U kategoriji 13-14 godina, u pojedinačnoj konkurenciji Tara Randjelović zauzela je peto, dok je Sofiji Madić pripalo deseto mesto.

U kategoriji od 15 do 18 godina, Zaječarke Jelena Milutinović, Jana Mitrović i Anja Stanković ekipno su osvojile drugo mesto, a u pojedinačnoj konkurenciji najbolja je bila Jelena Milutinović sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je Anji Stanković pripalo šesto, a Jani Mitrović deseto mesto.

U Knjaževcu je juče održano prvo kolo za dečake u C-programu.

Na takmičenju su učestvovali gimnastičari iz Bora, Leskovca, Prokuplja, Niša, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca i Zaječara.

U kategoriji od 7 do 10 godina ekipa Gimnastičkog kluba Zaječar u sastavu Luka Videnović, Nemanja Sibinović, Viktor Djurić i Aleksa Golubović osvojili su peto mesto. U pojedinačnoj konkurenciji Nemanji Sibinoviću pripalo je peto, a Luki Videnoviću deveto mesto.

Gimnastički klub Zaječar nastavlja sa takmičenjem već narednog vikenda u Nišu, dok će vikend kasnije, zaječarske gimnastičarke učestvovati na takmičenju Pionirske lige Gimnastickog Saveza Srbije u Novom Sadu.

Izvor: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: