fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Kultura

Zaječarski Dečiji centar učestvuje na brojnim festivalima

FOTO: Dečiji centar Zaječar

Članovi zaječarskog Dečijeg centra učestvovaće na tri festivala u junu 2019. godine. Dečiji centar iz Zaječara predstaviće se mjuziklom i predstavama na festivalima u Nišu, Štrpcu i Kotoru.

“PozitivNI ulični festival – Niš” održava se od 30. maja do 2. juna 2019. a članovi zaječarskog Dečijeg centra nastupiće 1. juna. Odlukom stručnog žirija odabrana je muzička tačka Montesori radionice, deo iz mjuzikla “Eni”, u izvođenju džez balerina. Izvodiće se koreografija polaznica radionice Zumbe, a publika će moći da uživa i u izložbi afričkih maski koje su izradili članovi Genijalne družine, kao i u predstavi “Eko Rock And Grock”.

“Naše edukatorke ponudile su i koncept radionica u koje će biti uključeni posetioci festivala”, poručuju iz Dečijeg centra.

Od 13. do 16. juna 2019. na festivalu “Biberče” koji se održava u Štrpcu, glumci Dečijeg centra iz Zaječara učestvovaće sa predstavom “Svinjar”.

Od 26. juna do 12. jula 2019. održava se 27. “Kotorski festival pozorišta za decu”. Predstava Dečijeg centra “Radojka nema knjižicu” selekcijom stručnog žirija odabrana je za učešće na sceni za mlade od 26. do 29. juna 2019.

Dodaj komentar