Politika

Zaječarci održali protestni skup protiv loše i bahate vlasti

Večeras je u Zaječaru održan novi skup opozicionih partija pod nazivom „Branim Zaječar-tražim izbore“. Kao i svaki put do sada, problemi sa komunalnom policijom krenuli su od jutarnjih časova, kada su „komunalci“ automobilima blokirali prilaze centru grada.

komunalna 30  1

Na ovaj način oni su onemogućili dolazak kamiona koji je ujedno bio i bina gde su se na ranijim protestima građanima obraćali govornici. Opozicionari su ovaj problem rešili tako što su montirali binu bez kamiona.

300415-miting

Protestni skup je počeo oko 20h pred velikim brojem okupljenih građana. Govorili su Marina Milić, Miloš Stojadinović, Vujadin Milošević, Miloje Mitrović i Boško Ničić, dok je kao gost mitinga bio Zoran Živković predsednik „NOVE STRANKE“.

300415-miting 2

Kao i do sada govornici su optužili sadašnju vlast za katastrofalno stanje u gradu, korupciju, bahaćenje, i ucene. Na izgovaranje imena Aleksandra Vučića masa je burno negodovala.

300415-miting 3

Vujadin Milošević je sa okupljenim građanima otpevao novu pesmu koja će se verovatno danima pevušiti po gradu, a reči su sledeće: “ I da jeca Bela reka robija te duga čeka, svinjo debela….“.

300415-miting 4

Opozicija je najavila nova okupljanja i pozvala građane da se u još većem broju okupe na sledećem protestnom skupu.

300415-miting 5

P.S.  Na kraju bih ja dodao nešto. Dragi građani i građanke Zaječara ako vam je zaista dobro , onda ništa……

3 komentara

    • Slazam se u potpunosti da nam treba neko nov, pametan, a pre svga posten. Ove sve smo vec videli i nista se sa njima nece promeniti!!!

  • Хахаха…какви сте ви пацијенти то је невероватно ! Бошко уз доручак, ручак, дужину, вечеру…у фрижидеру, веш машини…свуда Бошко !
    Ајде лечење !

Dodaj komentar