Društvo

ZAJEČAR: Psi, koje vlasnik tuče, a komšije čekaju da otruju – TRAŽE POMOĆ!

foto: petface.net
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Ove pse vlasnik tuče. Žive u vodi, sopstvenom izmetu, na kratkim lancima bez hrane, vode. Ima li ikoga da pomogne? Ovako je glasi poruka zaječarskog udruženja „Beta“, koji su nažalost još jednom bili svedoci mučkog zlostavljanja životinja!

foto: petface.net

foto: petface.net

U pitanju je pet odraslih pasa, dve mačke i dva šteneta. Jako mazni, ali ne mogu da se pomere. Fotografije koje gledamo samo dokumentuju reči volontera ovog zaječarskog Udruženja!

foto: petface.net

foto: petface.net

Pse komšije jedva čekaju da otruju, jer im smetaju što stalno laju. Ne mogu da spavaju. Isti ti koji prijavljuju da ih vlasnik tuče, ne žele da svedoče, jer se boje. Komunalna policija je bila i ljudima je rečeno da mogu da drže samo dva psa. Šta je sa ostala tri?, napisali su iz Udruženja.

foto:  petface.net

foto: petface.net

Njihovi kapaciteti su, kakao kažu, prebukirani. Zato mole sve, da ukoliko mogu pruže bar provremeni smeštaj za ove nesrećne pse, kako bi ih izvukli iz to horora!

Iako će podneti prijavu protiv držaoca pasa, najbitnije je da ih sada izmeste odatle. Zato, ukoliko možete primite bar jednog psa.. Dok im se ne nađe dom.

Ukoliko ne možete, PODELITE PRIČU I FOTOGRAFIJE, to svako može, a možda im baš vaš „šer“ spase život!

foto: petface.net

foto: petface.net

Izvor: petface.net

 

Dodaj komentar