fbpx
Društvo Izdvajamo Kultura

Za 28. “Zoranove dane” u prodaji samo kompleti karata

Organizacioni odbor 28. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ utvrdio je da će cena kompleta karata za predstojeći Festival biti ista kao i 2018. godine. Za osam predstava, koliko će ukupno biti odigrano na ovogodišnjim “Zoranovim danima” ljubitelji pozorišne umetnosti moraće da izdvoje 5000 dinara.

Prodaja kompleta karata počinje u ponedeljak, 7. oktobra na biletarnici zaječarskog pozorišta, dok se prema rečima organizatora pojedinačne karte za sada neće prodavati.

” U podaji su samo kompleti karata i već imamo puno rezervacije. Za sada nije u planu prodaja pojedinačnih ulaznica za predstave, ali to ne znači da ih neće biti. Sve zavisi od odziva publike”, kažu u zaječarskom pozorištu.

Kompletan program Festivala “Dani Zorana Radmilovića” koji će trajati od 18. do 25. oktobra, prema rečima organizatora, biće naknadno objavljen, jer još uvek nije konačno utvrđeno koje će se predstave naći na ovogodišnjem repertoaru.

Ono što je poznato je da će, i ove godine, u Domu kulture u Kotlujevcu biti održan, drugi po redu, Festival malih pozorišnih formi od 19. do 25. oktobra, ali i njegov program nije konačan.

Prodaja karata za pomenuti “mini” festival nagrađenih monodrama počeće takođe u ponedeljak, 7. oktobra.

Komplet karata za svih 7 predstava iznosiće simboličnih 700 dinara, kažu u zaječarskom pozorištu.

 

1 komentar

Dodaj komentar