Izdvajamo Politika

Za danas zakazana sednica Skupštine po hitnom postupku

U cilju obezbeđivanja uslova za neometano funkcionisanje Mesne zajednice Vratarnica i Centra za socijalni rad, u Zaječaru je za danas zakazana sednica Skupštine grada po hitnom postupku.

Prema rečima Marine Milić, zamenice predsednika Gradskog veća nezakazivanje sednice Skupštine po hitnom postupku moglo bi dovesti do štetnih posledica kako za MZ Vratarnicu i Centar za socijalni rad, tako i za sam grad.

„Imenovanjem poverenika obrazovanjem Drugostepene komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica stiče se osnov za nesmetano funkcionisanje Mesne zajednice Vratarnica i izmirenju obaveza prema Centralnom registru faktura, dok bi imenovanje v.d. direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru omogućilo nesmetan i efikasan rad samog centra i ostvarivanje prava njegovih korisnika“, istakla i Milić.

Na današnjem zasedanju odbornici će razmatrati izveštaj Gradske izborne komisije o prestanku mandata odbornika Skupštine grada Jovici Mihajloviću zbog iznenadne smrti i dodele pomenutog mandata Vladimiru Stošiću, diplomiranom inženjeru poljoprivrede iz Zvezdana, predstavnika koalicione izborne liste „Aleksandar Vučić – Brže, jače, bolje“.

Početak sednice zakazan za 16 sati.

Dodaj komentar