fbpx
Hronika

UŽAS U BORU: Otac (55) seksualno uznemiravao maloletnu ćerku! Pošto ga je odbila – dobila je batine!

ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili su 53 osoba osumnjičenih za krivična dela iz oblasti opšteg kriminala, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv još 28 osoba.

Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela lažno predstavljanje, teška telesna povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti, ugrožavanje sigurnosti, izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti, učestvovanje u tuči, izazivanje opšte opasnosti, falsifikovanje isprave, falsifikovanje novca, nedozvoljene polne radnje, polno uznemiravanje i druga krivična dela.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv N.S (55) iz sela nadomak Bora, zbog smnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad svojom maloletnom ćerkom T.S (17).

Sumnja se da je on svoju maloletnu ćerku, dok su bili sami u kući, dodirivao po intimnim delovima tela i prisiljavao da bude intimna sa njim.

Kako nezvanično prenosi “Telegraf”, N.S je terao ćerku da sa njim vodi ljubav, što je ona odbila, pa je na kraju istukao.

Istraga je u toku.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on 11. oktobra ove godine podmetnuo požar u dva objekta u njegovom vlasništvu i na taj način izazvao opasnost po objekte u neposrednoj blizini.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca (58) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela:

  • nasilje u porodici
  • i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Dodaj komentar