Društvo

„Uskršnji bazar“ od 18. do 20. aprila u Zaječaru

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Grad Zaječar organizuju „Uskršnji bazar“. „Uskršnji bazar“ će biti održan od 18. do 20. aprila 2019. na Trgu oslobođenja u Zaječaru.

Radno vreme „Uskršnjeg bazara“, biće prva dva dana od 9 do 20 sati, dok će poslednjeg dana 20. aprila biti od 9 do 15 sati.

„Uskršnji bazar“ posvećen je gastronomiji, umetnosti i drugim tradicionalnim proizvodima. Na štandovima će svoje ponude predstaviti proizvođači lekovitog bilja, voća, povrća, cveća, piva, vina, rakije, meda, mlečnih proizvoda, mesa, peciva, specijaliteta i đakonija, autentičnih rukotvorina, starih zanata…

„Proizvođači hrane treba da poseduju dokaze o zdravstvenoj bezbednosti svojih proizvoda, a učesnici koji se bave proizvodnjom i prometom namirnica životinjskog porekla, u obavezi su da budu registrovani u Upravi za veterinu. Bez važećeg Rešenja iz Uprave za veterinu kao i analize (važi za med, sir i proizvode od mesa) neće moći da učestvuju na Uskršnjem bazaru“, navode organizatori.

Dodaj komentar