fbpx
Društvo

Udruženje OMLADINSKA REAKCIJA pokreće akciju OBOJI MRAK!

omladinska reakcija oboji mrak

Živeći u doba u kojem savremene tehnologije pružaju ogromne mogućnosti a svesni činjenice da i pored toga vlada ogroman medijski mrak i cenzura, udruženje građana “Omladinska Reakcija“, odlučilo je da pokrene akciju pod nazivom “OBOJI MRAK!“. Cilj akcije je edukacija i animiranje građana da kao pojedinci kroz aktivnosti na društvenim mrežama i uopšte na internetu pokušamo da umanjimo efekat tih negativnih trendova.

U okviru akcije biće organizovane 2 panel diskusije o nastupu na društvenim mrežama, radionice na temu pokretanja ličnog Bloga, prikupljanje donacija za zakup resursa na internetu za najbolje polaznike i završna donatorska žurka za sve učesnike projekta!

Svi zainteresovani polaznici mogu se javiti u inbox na facebook stranici Udruženja a detaljniji plan akcije objavićemo takođe na facebook stranici Udruženja građana „Omladinska Reakcija“!.

Pozivamo sve građane i pravna lica, koji smatraju da je jedna ovakva akcija korisna za naš grad, da nas kontaktiraju i svojom donacijom na tekući račun Udruženja BROJ: 160-370033-45 – Banca Intesa – pomognu sprovođenje akcije. Sredstva će se koristiti za nabavku resursa za održavanje radionica i sprovođenje celokupne akcije.
Primalac: UG OMLADINSKA REAKCIJA   Svrha uplate: OBOJI MRAK   Tekući račun:  160-370033-45

Medijski pokrovitelj akcije je portal Zaječar Online!

Dodaj komentar