Društvo

Učenici Tehničke škole nagrađeni za najbolji projekat na 10. konferenciji studentskih radova „IEEESTEC“ u Nišu

tsz.edu.rs

Na nedavno održenoj 10. jubilarnoj konferenciji studentskih radova IEEESTEC-International Students’ Projects Conference. na Elektronskom fakultetu u Nišu učestvovali su i učenici Tehničke škole iz Zaječara ostvarivši zapažene rezultate.

U konkurenciji 75 radova iz svih oblasti informacionih tehnologija, specijalnu nagradu za najbolji projekat IEEEWoman in ingineering osvojile su Teodora Stojanović i Nevena Milenković učenice 3. razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija zaječarske Tehničke škole.

Pored rada Teodore i Nevene još tri rada su objavljenja u zborniku radova.

Reč je o radovima koje su pisali Marko Mihajlović i Nikola Ristić učenici 2. razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija, kao i radovi Alekse Rajkovića učenika 3. razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija i Ognjena Ilića, učenika završnog razreda obrazovnog profila tehničar mehatronike.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima Dejanu Nikoliću, Draganu Manojloviću i Draganu Paniću na postignutom rezultatu i predstavljanju škole!

Dodaj komentar