fbpx

U Zaječaru promenljivo oblačno

Preporuka:

U sredu nova prilika da iskažete humanost

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu 19. februara sprovešce akciju dobrovoljnog...

CINS: Ziđin na sudu zbog zagađenja u Boru

Ministarstvo zaštite životne sredine pokrenulo je postupak protiv kompanije Ziđin Bor Koper (Zijin Bor Copper) zbog ispuštanja opasnih materija...

Predstava „Raj na zemlji“ u zaječarskom pozorištu

U pozorištu "Zoran Radmilović" u Zaječaru će sledeće nedelje biti izvedena predstava "Raj na zemlji" u režiji Peđe Markovića. Scenario...
- Reklama -

U Srbiji će u ponedeljak na severu zemlje biti pretežno sunčano. U ostalom delu promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Republički hidrometeorološki zavod je saopštio da će vetar biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Zaječaru promenljivo oblačno, uz duže sunčane intervale. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Duvaće vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 13 stepeni, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

weather.com

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 22. jula 2019. biti pretežno sunčano i toplije, do subote, u popodnevnim satima uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko – planinskim krajevima. Temperatura u postepenom porastu, od subote najviša temperatura oko 30 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak 15. jul 2019.

Očekivana biometeorološka situacija će izazivati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Glavobolјa i poremećaji sna su mogući kao meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: