fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

U subotu, 26.11. u Zaječaru – TORNADO!!!

festival
foto: zamedia.rs

PREDIZBORNI MARKETING

Za subotu, 26. 11. 2016, meteorolozi prognoziraju u celoj zemlji lepo vreme, samo ce u našem gradu biti uslova za TORNADO!!!

Rominjaće, sipiće, padaće ideje, pljuštaće pokušaji, vejaće zaključci, lediće se pri tlu sumnje i neuspesi!

Mole se sugrađani da ipak ne ostaju u svojim kućama i da dozvole da ih obuzme vihor misli, da se prepuste bujici saznanja, da urone do dna, u samo središte TORNADA i osete snagu eksperimenata!!!

Bezbedno sklonište, od svega lošeg što im se može desiti, neka potraže u Osnovnoj školi “DESANKA MAKSIMOVIĆ”, na FESTIVALU NAUKE!
Garantujemo da će odande izaći preporođeni, pametniji i nasmejani! Stoga, odbrojavajmo zajedno, još…1…

Svečano otvaranje Festivala nauke

” TNT” 2016. i nova predstava Dramske družine ” Mi znamo šta je H2O”, petak, 25. 11. u sali Muzičke škole “Stevan Mokranjac”, od 17 časova.

Festival nauke, Naučni tornado -TNT, po treći put organizuje OŠ ” Desanka Maksimovic”. Festival se odrzava u subotu, 26. 11. u prostorijama škole, od 10 do 14 časova.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar