Društvo

U sredu jubilarno 50. izdanje Pab kviza u Omladinskom centru!

U sredu 1. novembra biće održan jubilarni 50. Pab kviz u Zaječaru, a ujedni će biti otvorena i zimska sezona u Omladinskom centru.

Ekipe su sastavljene od najmanje 3, a najviše 5 takmičara, koje će odmeriti znanje uz pitanja iz različitih kategorija poput istorije, geografije, sporta, filma, nauke, muzike.

Kotizacija po ekipi iznosi 1000 dinara, ulaz je besplatan i svi su dobrodošli kao navijači i posmatrači!

Takođe, ovom jubilarnom rundom kreće prvo od četiri kola Enimga lige, iz koje će se dve najbolje plasirane ekipe plasirati na 4. srpsko kviz finale koje će biti održano 16. decemra u Beogradu.

Ovog puta, kviz će početi sat vremena ranije nego obično, od 19 sati, jer će nakon kviza biti upriličen koncert Baker boysa i tako će na najbolji mogući način biti obeležen ovaj lep jubilej.

Prijave ekipa moguće je izvršiti na:

0638400038
0694012460
DM: instagram.com/pubquiz_zajecar/

„Zahvaljujući partnerima kviza obezbeđen je veliki broj sjajnih nagrada, a pored svirke spremili smo vam još mnogo iznenađenja i noviteta. Zato dođite u što većem broju da otklonimo enigme, lepo se provedemo, ponešto naučimo, takmičimo se i đuskamo i pomognemo kome je to najpotrebnije“, kažu iz organizacije kviza.

Dodaj komentar