Društvo Izdvajamo

U petak u Zaječaru promocija knjige „Rudnik“ sudije Miodraga Majića

foto: Dalibor Tonković

U petak 17. februara 2023. u Zaječaru će biti održana promocija novog romana „Rudnik“ sudije Miodraga Majića.

Početak promocije zakazan je za 19 časova a održaće se u prostoru bivšeg kafića „Enigma“ u ulici Timočke Bune broj 63.

Ovo je savršena prilika za čitaoce da ostvare lični kontakt s autorom koji je i najčitaniji autor u gradu Zaječaru za 2022. godinu.
Prijatelji promocije: Knjižara Kaligraf Zaječar
O AUTORU

Miodrag Majić je sudija Apelacionog suda u Beogradu. Tokom dosadašnje karijere, bio je sudija i predsednik Prvog opštinskog suda u Beogradu, kao i tužilački saradnik i pomoćnik. Od 2009. do 2012. godine predstavljao je i zastupao Republiku Srbiju pred Međunarodnim krivičnim sudom.

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu doktorirao i magistrirao u oblasti krivičnog prava. Autor je većeg broja knjiga i članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava i učestvovao je u izradi značajnih zakona u krivičnopravnoj oblasti (ZKP, Zakon o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima, Zakon o oduzimanju imovine stečene krivičnim delom itd.).

Član je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Dobitnik nagrade „Vitez poziva” (2016), priznanja „Balkan Heroes” (2018), nagrade „Verica Barać” (2019) i nagrade „Doprinos godine Evropi” (2019). Pored prava voli književnost, fotografiju, muziku, logiku…

Promocija knjiga sudije Miodraga Majića

– Petak 17. februar
– početak u 19 časova
– Timočke bune 63 (bivši cafe „Enigma“)

Medijski partner: Zaječar Online

Izvor: Zaječar Online / Blog Miša Majić

Dodaj komentar