Hronika

U Kragujevcu pretučen profesor i funkcioner Zajedno za Šumadiju

[box type=“note“ align=““ class=““ width=““]Ova vest nema veze sa našim gradom (koji je glavna tema portala) ali je gospodin Saša Milenić, jedna od retkih javnih ličnosti koja je putem Twittera stala u zaštitu našeg portala (nakon pokušaja obaranja sajta) i osećamo i moralnu i društvenu obavezu da ovu vest prenesemo.[/box]

Funkcioner stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju Saša Milenić pretučen je nešto pre 19 časova u blizini Prve kragujevačke gimnazije u kojoj radi kao profesor.

Direktor službe Hitne pomoći Aleksandar Kličković Tanjugu je izjavio „da je Milenić zadobio nekoliko udaraca u predelu glave i nosa, kao i da je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar“.

Na mesto, gde je Milenić napadnut, vrlo brzo su izašli nadležni državni organi kako bi obavili uvidjaj i utvrdili okolnosti tog napada.

Milenić je potpredsednik inicijativnog odbora Zajedno za Šumadiju, a do pre nekoliko meseci obavljao je funkciju predsednika Skupštine grada Kragujevca.

Poznat napadač na Milenića

Portparol stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju Zoran Palčić izjavio je večeras da je poznat napadač na Milenića.

„Reč je o izvesnom I.V. iz Kragujevca i stranka ZZŠ traži od nadležnih organa da reaguju i adekvatno sankcionišu napadača“, rekao je Palčić u izjavi Tanjugu.

„Kada je reč o vidljivim povredama, Milenić ima podliv ispod levog oka, koje je trenutno zatvoreno, kao i povrede na glavi, nosu i u ustima“, rekao je Palčić koji je, sa Milenićevom suprugom, u Urgentnom centru.

Izvor: blic.rs

Dodaj komentar