fbpx
Društvo Izdvajamo

U kondiciji i u kućnoj izolaciji sa Zaječarkom Anom Ignjatović

Poštujući preporuke za sigurno ponašanje u vreme pandemije koronavirusa, a u skladu sa novonastalom situacijom i vanrednim stanjem u zemlji, Zaječarka Ana Ignjatović, instruktorka aerobika i pilatesa, koja je držala grupne treninge na otvorenom, poziva sve koji su u prethodnom periodu bili aktivni, ali i one koji to nisu, da se priključe i treninge prate preko Youtube kanala i aktivno učestvuju, kako bi vreme u kućnoj izolaciji proveli na što bolji način i ostali u kondiciji.

„Treninzi na otvorenom neko vreme neće moći da se održavaju, svi treba shodno preporukama što više vremena da provode u kućnoj izolaciji, a kako bismo što bolje proveli vreme u kući, ostali aktivni i u kondiciji, pozivam sve koji žele da se priključe“, kaže Ana.

Uključenje će, kako Ana Ignjatović navodi, ići uživo, ponedeljkom, sredom i petkom od 19:05h.

„Vežbe će biti prilagođene kućnim uslovima, neće biti zahtevne i moći će svako ko želi da se priključi i da trenira potpuno besplatno, onoliko koliko mu prija. Uslov je da ste zdravi ili da ukoliko imate bilo koji zdravstveni problem, imate dozvolu lekara da možete da trenirate“, navodi Ana Ignjatović i dodaje:

„Ostanimo u izolaciji, pustimo zdravstvene radnike da rade svoj posao i ostanimo zdravi!“

Treninge možete pratiti ovde.

izvor: Radio Magnum

Dodaj komentar